Grafická knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Grafická knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.comGrafická knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Prasklej Talíř
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
5. 8. 2007   #1
-
0
-

Není nějaká knihovna do c++, která by byla podobná knihovně graph v pascalu (prostě grafika, ale pořád v konzoli)?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
5. 8. 2007   #2
-
0
-

Existuje knihovna graph,ale ta je tak zastaralá,že se nedá použít.Myslím si,že nejlepší je ted SDL.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
5. 8. 2007   #3
-
0
-

Myslim ze SDL je zbytocne zlozite, existuje aj jednoduchsie, celkom pohodlne riesenie pre Windows a to Win GDI, popr. GDI ++...
Dokaze minimalne to co klasicky graph v DOS-e, lenze o nieco rychlejsie...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Múdry nie je ten, čo veľa vie, ale ten, kto vie, čo je treba. (Thomas Alva Edison)
Prasklej Talíř
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
6. 8. 2007   #4
-
0
-

yaqwsx píše:#
# Existuje knihovna graph,ale ta je tak zastaralá,že se nedá použít.


Jak "nedá použít" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
6. 8. 2007   #5
-
0
-

programator píše:#
# Myslim ze SDL je zbytocne zlozite, existuje aj jednoduchsie, celkom pohodlne riesenie pre Windows a to Win GDI, popr. GDI ++...#
#Dokaze minimalne to co klasicky graph v DOS-e, lenze o nieco rychlejsie...


GDI ze je jednoduchsie ? heh, možno v C#, ale kym nieco nakresliš v API popr. MFC ...

2 talíř: mrkni na allegro

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
yaqwsx+9
Posthunter
7. 8. 2007   #6
-
0
-

To Prasklej Talíř:
NO je zastarala,pomala a nekterych rychlejsich PC dela neplechu(napr shazuje aplikaci,nebo se kouse)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 127 hostů

Podobná vlákna

Grafická knihovna — založil Martin

Graficka Karta — založil Marecek

Grafická karta — založil dragon124

Graficka kniznica — založil Erik

Grafická funkce — založil kropovez

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý