Chyby při odesílání – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyby při odesílání – PHP – Fórum – Programujte.comChyby při odesílání – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Claustrophobic
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
6. 8. 2007   #1
-
0
-

Chtěl jsem vytvořit jednoduchý skript, který by byl založený na odesílání dat přes formulář (metoda "post"), ale píše mi to chybu



Notice: Array to string conversion in c:\program files\easyphp1-8\www\vysledek.php on line 2

Fatal error: Call to undefined function: array() in c:\program files\easyphp1-8\www\vysledek.php on line 2

co s tím?

Tady jsou kódy:

index.php:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
</head>
<body>
<form action="vysledek.php" method="post">
<textarea name="text" style="width: 500px; height: 300px">
</textarea>
<br>
<input type="submit" value="Odeslat">
</form>
</body>
</html>


vysledek.php:


<?php
echo $_POST("text")
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
6. 8. 2007   #2
-
0
-

nestudoval jsem to, ale melo by byt



<?php
echo $_POST["text"];
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
insider0
Věrný člen
6. 8. 2007   #3
-
0
-

no chyba je tady:

<?php

echo $_POST("text")
?>

maji tam byt hranate zavorky a doporucuji psat ;(stredniky):
<?php

echo $_POST["text"];
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý