Hledám někoho kdo by mi udělal zadarmo grafický návrh webu popř. by ho i nákodoval. Pokud má někdo zájem tak mě kontaktujte na icq:298656473
Fórum › Inzerce
Návrh webu
zadarmo? :-D
To flyer: njn ale to se musej buď strašně moc nudit a nebo hrozně moc potřebujou reference (ještě je tu jedna možnost, ale o té si myslím že tady moc neplatí, že to dělaj pro lidi a dobrej pocit :-D)
To Colpik: četl jsi někdy jeho příspěvky?;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: Jo, občas jsou trochu trapný a plný praštěných nápadů, ale z tohoto důvodu ho snad zavrhuješ jenom ty, geon a možná pár dalších... ostatní ho neberou už jen proto, že zavrhovat pakinga (Vojtu, VojtaKa... ) je na programujte.com prostě "in", což je trochu nefér.
Já ho nezavrhuju, je to celkem obdivuhodné, že někdo komu je 10-11 už se zajímá o programování. To já jsem ještě ani neměl počítač;)
Ale je hrozně naivní a toho někteří využívají.
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: mě je jedno, kolik je komu, ale jde mi o jeho projev....já už dělám Webdesign od 9ti. Teď pomalu přestávám, mám znalosti a čas na holky, v případě "problémů" si můžu zkusit najít práci...pstě paráda, ne? :)
Prostě, paking, friyer, vojta, vojtaK a já nevím co všechno NEMÁ zájem se načit programovat, má zájem, aby mu to někdo naprogramoval....to je rozdíl. Můj první web byl obrázek na pozadí a přes něj pár textů černým písmem, ale byl jsem na to hrdý, protože jsem si to udělal sám....
Snad mě chápete...
survik1 píše:#
# Prostě, paking, friyer, vojta, vojtaK a já nevím co všechno NEMÁ zájem se načit programovat, má zájem, aby mu to někdo naprogramoval....to je rozdíl. Můj první web byl obrázek na pozadí a přes něj pár textů černým písmem, ale byl jsem na to hrdý, protože jsem si to udělal sám....#
##
#Snad mě chápete...
škoda že v živote sa snaha nehodnotí priamo
Colpik píše:#
# Tak začínal snad každý, kdo není úplná lemra :)
tak sem asi lemra, protože html jsem nezačínal, i dnes ho pořádně neumím (nepotřebuji). Já začal rovnou na pythonu
Pro vyzkoušení Vaš
Já jsem taky lemra (dávkové soubory (ale pěkné)). První mohl vypadat takto:
w.bat
@ECHO OFF
cd WOLF3D
wolf3d
Ale vyznělo to tak;)
Pro vyzkoušení Vaš
Tak ještě jednou: Každej kdo není lemra začínal asi tak, že naprogramoval konzolovej prográmek, kterej mu vypsal "Ahoj světe" nebo nevalidní nehezkou ne-css webovou stránku a byl z toho hrozně šťastnej. A pochybuju, že by někdo byl takovej šikula, že jeho první program či web by za něco stál! Lemra je ten, kdo je šťastnej z toho, že dvakrát klikne myší a nějakej program všechno udělá za něj!
Kdyz ja pred mnoha lety udelal svuj prvni web, tak mho nebyl zas tak strasnej. V te dobe se css pouzivaly tak maximalne na odstraneni podtrzitek od odkazu. Muj web byl sice obarvena tabulka s menu, nadpisem a obsahem, to ale v te dobe byly skoro vsechny weby, takze byl vlastne naprosto prumernej :P
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze