Skrytí konzole, událost při zavření aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Skrytí konzole, událost při zavření aplikace – .NET – Fórum – Programujte.comSkrytí konzole, událost při zavření aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gameWriter
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
7. 8. 2007   #1
-
0
-

Ahoj,prosím vás nevíte,někdo jak docílit toho,aby se mi při zpouštění mé win aplikace v c#,nezpouštěla ještě konzola?
Vytvořím-li např. v SharpDevelopu win aplikaci tak se zpustí dvě okna.Jedno je regulérní win formulář,ale druhé je console(neaktivní).Dost mě obtěžuje toto "Dosové okno" a žádné opravdové aplikace psané v .net frameworku nemívají toto přidružené okno!
Ještě jeden malý problémek.Ještě než se vypne win aplikace(např.uživatel zmáčkne křížek na liště,nebo Alt+F4) bych rád zavolal nějakou událost,funkci...
Jaká je událost ve winForms na tento problém?
Děkuju.

-----------------
DeaLer: Titulek vlákna byl změněn, aby byl v souladu s obsahem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
7. 8. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
gameWriter
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
8. 8. 2007   #3
-
0
-

Díky za odkaz,sám kompiluju přes příkazový řádek a moc mi to pomohlo!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
8. 8. 2007   #4
-
0
-

gameWriter píše:#
# Díky za odkaz,sám kompiluju přes příkazový řádek a moc mi to pomohlo!


co ta dohnalo ku kompilovaniu cez prikazovy riadok ? Ma to vôbec nejakú výhodu oproti hociktorému free prostrediu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
DeaLer+2
Hero
8. 8. 2007   #5
-
0
-

To mephi: nemyslím si

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
gameWriter
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
12. 8. 2007   #6
-
0
-

Výhoda je,že jsem lépe pochopil jak vlastně skládat projekt.Všechny ty dll,k čeme assembly,jak vlastně tvořit architekturu softwaru(hodně tříd hodně souborů),využití particialních tříd...No a takový debuging přes Microsoft CLR Debugger je též zážitek.
Vzniklo to tak,že se mi něják rozbil můj SharpDevelop,vše funguje jen to nejde přeložit(ani reinstal sebe sama a ani frameworku nepomohly,pomůže jen formátovat c,ale na to je vždycky dost času ..).Takže mé IDE používám dál jen překládám "růčo",bylo to docela ródeo zkrotit .net,Nejprve přes reference do IDE přihodím svojí knihovnu,abych v editoru kódu měl přehled a pak se musím ještě zmínit v překladu,že používám tu a tu dlll ( .. /r:mydll.dll .. ),je to na obtíž a brzo přestoupím na Visual Studio Expression Edition 8 a framework 3.0 ,ale nevím jak je to s licencí,jestli je to ´plnej free a můžu program používat k výrobě vlastních věcí,ještě to musím nastudovat,nevím,ale někdo znalý by o tom klidně mohl napsat článek,jak je to s autorskými právy,copyrightem při vývoji vlastního úplně legálního softwaru.Třeba ho jednou napíšu já,ale nemyslím si,že v dohledné době budu odpovědný v otázce licencí...
Kdo se zajímá o vývoj her a nezná měl by kouknout na pěkný stránky s video přednáškami z GDS z roku 2007 žádná videa zatím nejsou.
http://www.ceske-hry.cz/gds/gds2006.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
12. 8. 2007   #7
-
0
-

To gameWriter: Visual Stduio 8 (včetně Express) a framework 3.5 už má Go-Live licenci, takže ho můžeš bez problému používat k tvorbě vlastních (a to i komerčních) řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý