Kopirovani souboru – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kopirovani souboru – Delphi – Fórum – Programujte.comKopirovani souboru – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jerremy09
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 8. 2007   #1
-
0
-

Dobry den, tak mam dalsi dotaz. Tentokrat se tyka kopirovani ale asi to neni tak jednoduchy jak jsem si myslel. Do listboxu by se mely po kliknuti na tlacitko nahrat jmena vsech slozek(mimochodem slozky se jmenujou podle datumu pr.2.4.2007) ve slozce data\stahovani\ , pak po kliknuti na urcity prvek listboxu a na tlacitko se zkopiruji vsechny soubory pod tou slozkou do slozky data\stazena data.
PR:
Data\Stahovani\-28.7.2007
-29.7.2007
-31.7.2007

Listbox1.items: 28.7.2007
29.7.2007
31.7.2007
- ted kdyz oznacim v listboxu jednu polozku(29.7.2007) a zmacknu tlacitko tak se prehraji vsechny soubory z oznacene slozky do jine, pevne stanovene slozky(u me je to data\Stazena data\)

Za vsechyn odpovedi budu hrozne stastny, dikas

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
8. 8. 2007   #2
-
0
-

Mají se kopírovat i podadresáře?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jerremy09
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
8. 8. 2007   #3
-
0
-

Ne, tam uz zadny nejsou, presneji tam jsou jen 4 .txt soubory se stejnym nazvem jako ve slozce (data\Stazena data\)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
9. 8. 2007   #4
-
0
-

Na kopírování lze použít funkci



CopyFile(SourceFile: PAnsiChar; TargetFile: PAnsiChar; FailIfExists: boolean);


Nemám možnost to teď ozkoušet, ale možnm řešením by bylo vytvořit si za běhu komponentu třídy TFileListBox (vyžaduje FileCtrl v uses) s adresářem C:\..\Data\Stahování\29.7.2007 a pak to vzít cyklem postupně všechny položky:



var soubor: TFileListBox;
i:integer;
slozka: string;
..
slozka:='C:\...\Data\Stahování\29.7.2007\'; //tady si to doplňování vyřešíš sám
soubory:=TFileListbox.Create(Form1);
soubory.Parent:=Form1;
soubory.Visible:=false;
soubory.Directory:=slozka;
for i:=0 to soubory.Items.count-1 do
Copy(slozka+soubory.Items.Strings[i], 'C:\Stazena data\'+soubory.Items.Strings[i],true);
soubory.Free;


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Kopírování souboru — založil Šmíd

Kopírování souborů z CD — založil Sebix

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý