ASP.NET Treeview použití value – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET Treeview použití value – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET Treeview použití value – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hervis
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
8. 8. 2007   #1
-
0
-

Zdravim , potreboval bych poradit, mam vytvoreny klasicky TreeView, a v nem asi 6 TreeNoode a v kazdem treenode mam hodnotu value= neco. Treeview mam vlozeny v master page. Potrebuji umistit asp:label na stranku na kterou TreeView odkazuje (v tom masterpage) aby me ten label ukazoval pri kliku na nektery TreeNode ukazoval hodnotu value. Nevim vubec jak to mam propojit. Dekuji hervis

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
8. 8. 2007   #2
-
0
-

Prvek TreeView má několik událostí, který k tomu sloužej, ale neznám přesně jejich názvy ... první je tuším "BeforeSelectionChanged" a druhá "AfterSelectionChanged". Druhý z argumentů obou událostí by měl obsahovat informace o právě vybraném TreeNode (a tam už jednoduše předáš hodnotu tomu Labelu) ... pokud ne, tak sorry a podívej se přímo na členy TreeView.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
heris
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
9. 8. 2007   #3
-
0
-

DeaLer píše:#
# Prvek TreeView má několik událostí, který k tomu sloužej, ale neznám přesně jejich názvy ... první je tuším "BeforeSelectionChanged" a druhá "AfterSelectionChanged". Druhý z argumentů obou událostí by měl obsahovat informace o právě vybraném TreeNode (a tam už jednoduše předáš hodnotu tomu Labelu) ... pokud ne, tak sorry a podívej se přímo na členy TreeView.



nefunguje to udalost before ani after se mivubec nenabidnou ve VStudiu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
9. 8. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
herys
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
9. 8. 2007   #5
-
0
-

To DeaLer: no to vim ze tam sou ale nejde me to s tim, napiste me kod jak ma ten label vypadat a ten treenoode. dik klidne muze to byt vse na jedne strance ne jak sem psal

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý