Nejde v dll Result – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejde v dll Result – Delphi – Fórum – Programujte.comNejde v dll Result – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
8. 8. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
prosím o radu.
Mám dll v delphi ve kterém mám funkci :

function klavesa: TMessage;
var
Message: TMessage;
HMessage: THandle;
HMap: THandle;
P: PChar;

const
MsgId = 'MappingBroadcastMessage';
MappingId = 'TestMapping';
MaxTextLength = 30 * 1024;

begin
HMessage := RegisterWindowMessage(MsgId);
HMap:= OpenFileMapping(FILE_MAP_READ,
False, MappingId);

with Message do
if Msg = HMessage then
begin
if HMap <> 0 then
begin
P := MapViewOfFile(HMap, FILE_MAP_READ,
0, 0, MaxTextLength);
// Memo1.Text := P;
UnmapViewOfFile(P);
end;
Result:=0;
end
else
// inherited;
Result:=P;
end;

proč teda nefunguje příkaz Result?? píše to chybu : Incopatible types:"Integer and PAnsiChar".

jo a těch poznámek // si nevšímejte ....

Děkuji moc za rady ..... s pozdravem Paulí.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
ProgDan0
Stálý člen
9. 8. 2007   #2
-
0
-

mas nakonci toho kódu



....
exports klavesa;

begin
end.


?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
9. 8. 2007   #3
-
0
-

no to tam taky mám ..... ... ... ale jinak dík

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
9. 8. 2007   #4
-
0
-

Porblém je v tom, žemáš tu funkci nadeklarovanou tak, že chceš vracet TMessage zatímco do Result cpeš PChar, což jsou naprosto nesourodé datové typy. Zkus napsat, čeho chceš docílit, pak se tu snad někdo na něco zmůže.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Mysql free result — založil polonium

DLL a c++ — založil Míra

Dll — založil paking

Dll — založil Tomass

C# a dll — založil Grungy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý