Jak na dev ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak na dev ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak na dev ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

J4cker0
Duch
11. 8. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, zkoušel jsem už mnoho jazyků, ale prý je C++ nejvýkonější, tak ho chci zkusit. Jenže, při napsání kódu do programu Devcpp presně podle návodu (úplně první lekce), mi píše chyby na include a ostatní prvky

napsáno:

#include    // 1

using namespace std; // 2
int main() // 3
{ // 4
cout << "Ahoj svete!" << endl; // 5
return 0; // 6
}



Na všechno píše undeclared a po include chce cestu. Pls mějste strpení a poraďte, předem díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
yaqwsx+9
Posthunter
11. 8. 2007   #2
-
0
-

To J4cker:
Chyba je v tom,zes napsal #include,ale nenapsal jsi co.Musi tam byt

#include  <iostream>  // Zde byla chyba

using namespace std; // 2
int main() // 3
{ // 4
cout << "Ahoj svete!" << endl; // 5
cin.get(); //Nemusi to tam byt,ale bez toho nic neuvidis -aplikaci ukoncis entrem
return 0; // 6
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
J4cker0
Duch
11. 8. 2007   #3
-
0
-

j aha, skvěle ještě jednou díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Dev C++ — založil Root

C DEV C++ — založil Vlado

DEv C++ — založil kotolna

Dev-c++ — založil sacha

Dev-c++ — založil miixall

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý