Psaní < > – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Psaní < > – C / C++ – Fórum – Programujte.comPsaní < > – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

13. 8. 2007   #1
-
0
-

Čest, neporadily by někdo jak se v Dev-Cpp píší znaky < a > nějak se mi je neporadilo nacvakat zkousel sem snad vsechny mozny kombinace jedinej zpusob byl kopirovat a kopirovat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
retriwr0
Stálý člen
13. 8. 2007   #2
-
0
-

levý alt + 60 (<) nebo 62 (>)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You gotta do what you gotta do
vollf820
Stálý člen
13. 8. 2007   #3
-
0
-

Myslím že je to problém toho , že ty zkratky ALT + ? a ALT + : jsou nadefinovaný už na něco jinýho (komentáře). Zajeď si do Tools - Configure Shortcuts a tam si je najdi a vypni. Je to popsaný i v 1. lekci tady na webu (mam takovej dojem).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomas_D
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
14. 8. 2007   #4
-
0
-

Poradim ti, přepni si klávesnici na EN (ALT +SHIFT) stejně ve zdrojáku kromě komentářu diakritiku nepoužíváš a znaky jako [,], {,},&, |,...... Se ti budou psát rozhodně líp na EN klávesnici. Pak by jsi psal <> Shift + , a . a je to rozhodně lepší než mačka 3tlačítka. Ale jak chceš, aby ti šlo na CzKeybord napsat <a>, tak se to dá někde nastavit, asi to je to jak řikal vollf82.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
14. 8. 2007   #5
-
0
-

Thanks all už to jede :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Psaní SDL — založil Alan

Psaní do obrázku — založil peepinak

Matlab a psaní v C++ — založil DavePrague

Psaní závorky v Eclipse — založil hza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý