Pls jak zpustit z programu jinou aplikaci, a jak dělit aby zůstal zbytek v proměný – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pls jak zpustit z programu jinou aplikaci, a jak dělit aby zůstal zbytek v proměný – C / C++ – Fórum – Programujte.comPls jak zpustit z programu jinou aplikaci, a jak dělit aby zůstal zbytek v proměný – C / C++ – Fórum – Programujte.com

Choco-TUx
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
13. 8. 2007   #1
-
0
-

zdarec pls potřeboval bych funkci nebo postup jak můžu spustit jinej program (*.exe) a ještě jak zjistit jestli až se ukončí (chtěl bych napsat program který by spustil instalaci jiných programů == zapl by příslkušný *.exe a jak by se ukončila instalace tak by dal instalovat další)
a ještě bych potřeboval když dělím třeba 5/2 aby my v proměný zůstal zbytek( nevím jaký typ mám použít)
díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
13. 8. 2007   #2
-
0
-

ad 1: pogoogli na tema fork pre posix pod win ti neporadim.
ad 2: ked delis zo zvyskom (vola sa to celociselne delenie zo zvyskom) tak typ vysledku delenia aj jeho zvysku bude cele cislo(int)

btw.: pouzi na jeden dotaz jeden dotaz :)

Nahlásit jako SPAM
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
CHoco-TUx
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
13. 8. 2007   #3
-
0
-

ok no nechctěl jsem zbytečně psát dvě téma :-)
k tomu dělení, moc jsem to nepochopil. příklad :
int B;
B = 5/2;
ShowMessage (B); // to by mělo napsat 2,5
??

Nahlásit jako SPAM
olgo0
Věrný člen
13. 8. 2007   #4
-
0
-

je to takto

int i, ii;
float f, ff;

i / ii // vrati celociselny vysledok delenia (5 / 2 == 2)
i % i // vrati zvysok po celociselnom deleni (5 / 2 == 1)

f / ff // vrati podiel (5.0 / 2.5 == 2.0)
f % ff // nema moc vyznam :)

f / i // vrati podiel (5.2 / 2 == 2.6)
(float)i / (float)i // (5 / 2 == 2.5)

v pripade ze chces presny podiel dvoch celich cisel musis ich pretypovat na realne aby bol aj vysledok realny v praxi ale staci pretypovat prvi operand

Nahlásit jako SPAM
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
CHoco-TUx
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
13. 8. 2007   #5
-
0
-

Díky moc, zítra to zkusím nějak pochopit a snad to pochopím :-)
a k tomu prvnímu, nejsem si jistej jestli jsem se vyjádřil správně. chtěl bych napsat program co otevře jinou aplikaci ale né uvnitř toho programu. Moje vize openaplication(firefox.exe); bum můj program ustopí do pozadí a *.exe normálně povalí. jde to tak nějak jednoduše :-) ??

Nahlásit jako SPAM
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
13. 8. 2007   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
CHoco-TUx
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
22. 8. 2007   #7
-
0
-

Zdar Juro no zkoušel jsem to rozluštit ale neumím moc anglicky a ani neumím moc C. nemohl bys mi trochu pomoct, štačilo by mi jenom to spuštění jiné aplikace

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý