Download – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Download – Delphi – Fórum – Programujte.comDownload – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

9. 5. 2006   #1
-
0
-

Odkial mam stiahnut Delphi? uz som stiahol 2 verzie 7 a (Personal co by mali byt free) a v obidvoch odomna pytalo serial number a authorization key. (Stahoval som to odtial z fora co je odkaz a zo stahuj.cz)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://totalwar.herniweb.cz http://herniweb.cz
Dragon0
Stálý člen
2. 6. 2006   #2
-
0
-

Taky ,?e jo mus?? se tam zaregistrovat a pak tam kliknout nato ,aby ti poslali Serial Number na Personal edition. J? si st?m l?mal hlavu asi 2 hodiny?:ok:?
Zkus to naj?t :music: chce to jen um?t anglicky :P?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PoselSmrti0
Newbie
3. 7. 2006   #3
-
0
-

tomas3333 napsal:

Odkial mam stiahnut Delphi? uz som stiahol 2 verzie 7 a (Personal co by mali byt free) a v obidvoch odomna pytalo serial number a authorization key. (Stahoval som to odtial z fora co je odkaz a zo stahuj.cz)



Tieto produkty vyzaduju registráciu! Po spusteni softwaru by sa malo objavit okno, kde je adresa, kde je mozne registraciu vykonat! Je potrebne, aby si bol registrovaný, pretoze pre zaslanie cisla sa musis prihlasit!

Viac info na http://www.borland.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
17. 8. 2006   #4
-
0
-

Mno u? je to hodn? dlouho, co jsem to pot?eboval, ale tenkr?t byly ?erstv? Delphi 6... nainstaloval jsem si Delphi 6 Personal nebo jak se to teknr?t jmenovalo, pak jsem zjistil, ?e to po mn? taky chce registraci, tak sem se stim smolil asi t?den, proto?e jsem neum?l anglicky. No a kdy? jsem po form?tu disku a dal39 instalaci zjistil, ?e to chce znova ov??ovat jeden k?d, pak druhej... tak jsem se na?tval a... ?lov?k pak opravdu za?ne p?em??let o n?jakym tom neleg?ln?m kroku!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Azy..:)
NAItReIN0
Newbie
17. 8. 2006   #5
-
0
-

Azy napsal:

Mno už je to hodně dlouho, co jsem to potřeboval, ale tenkrát byly čerstvé Delphi 6... nainstaloval jsem si Delphi 6 Personal nebo jak se to teknrát jmenovalo, pak jsem zjistil, že to po mně taky chce registraci, tak sem se stim smolil asi týden, protože jsem neuměl anglicky. No a když jsem po formátu disku a dal39 instalaci zjistil, že to chce znova ověřovat jeden kód, pak druhej... tak jsem se naštval a... člověk pak opravdu začne přemýšlet o nějakym tom nelegálním kroku!



Ja som s tím problém nemal, ba dokonca sa mi to poradilo na prvýkrat:-). Stačí byť registrovaný na servere http://www.borland.com/ a po nainstalovaní produktu Delphi kliknúť na odkaz, ktorý vás presmeruje na DownLoad sekciu serveru, kde je CD klíč.
Po kliknutí na link s CD klíčom budete požiadaní o prihlašenie sa, a registračný klíč bude poslaný na e-mail.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
Jan ?kr??ek
~ Redaktor
+1
Boss
22. 8. 2006   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
AnOnIm
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
20. 3. 2012   #7
-
0
-

Mě ta registrace nejde!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.218.–
XXXX
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.237.–
stif+1
Stálý člen
10. 4. 2012   #9
-
0
-

#7 AnOnIm
všetko pôjde kľud...stiahni s stahuj.cz....tam v príspevkoch ku programu nájdeš kód ten napíšeš a súbor premiestniš do disku kde nemáš windows (z priečinka program files v disku C na disk D )

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.179.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Download — založil palynko

Download — založil to_jsem_ja

Download — založil Jakub Vojáček

C++ DOWNLOAD — založil Nery

Download v c++ — založil Feri83

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý