Nefunguje mi programování – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunguje mi programování – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefunguje mi programování – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
14. 8. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
prosím o radu.
Mám program Dev-C++ (verzi 4.9.9.2 v Cz) a když tam zadám jakkýkoliv kod z návodu na této stránce třeba ten první:
#include // 1
using namespace std; // 2
int main() // 3
{ // 4
cout << "Ahoj svete!" << endl; // 5
return 0; // 6
}

tak mi to vždy vypíše chybu .... proč mi tedy nejde nic naprogramovat ???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
14. 8. 2007   #2
-
0
-



#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Ahoj svete!" << endl;
cin.get();
return 0;
}


try it !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
14. 8. 2007   #3
-
0
-

díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
k
~ Anonymní uživatel
143 příspěvků
14. 8. 2007   #4
-
0
-

#include <iostream>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

Jakto že to nefunguje?? — založil Jakub Sosnovec

Nefunguje přetypování (Qt) — založil ingiraxo

Notifyicon mi nefunguje — založil speedfree

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý