Lze nějakým způsobem uložit rozmístění prvků a barev, které jsou vykresleny na plátně. Našel jsem metodu platno.postscript(), ale nevím jak se s tím zachází. Abych mohl načíst při dalším spuštění to co tam bylo před tím i se stejnými jmény udělátek atd.
Fórum › Python
Uložení obsahu Canvasu
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
:och: A byl by jsi tak hodný a navedl mě správnou cestou jak to naprogramovat? :ehh: Aby zachovávalo tagy proměnné atd.. se mi fakt nepodařilo.
Předem děkuji.
Pro vyzkoušení Vaš
Pro vyzkoušení Vaš
Bylo to lehké, stačilo se pouze zamyslet. Ale i tak dík za nápad :ok:
Pro vyzkoušení Vaš
Pro vyzkoušení Vaš
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů
Podobná vlákna
Uložení a načtení obsahu — založil Pile
Prace se souborem a ulozeni obsahu do promenne — založil Michal
Wpf - okraje canvasu — založil Trollll
Změna kurzoru v canvasu — založil Nefaritus
Umístění udělátek do Frame v Canvasu — založil Navara
Moderátoři diskuze