Neco jako urlencode v php – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Neco jako urlencode v php – Visual Basic – Fórum – Programujte.comNeco jako urlencode v php – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dfgsdfsdfsdf
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 8. 2007   #1
-
0
-

neznate nekdo takovou funkci ale ve visual basicu? nejo aspon jak ji udelat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
sdfsdfsdfksdf
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 8. 2007   #2
-
0
-

uz sem asi na to prisel, muze to byt takto?

Function urlencode(text As String) As String

Dim i As Integer
Dim t As Byte
Dim h As String
urlencode = ""
i = 0
Do While i < Len(text)
t = Asc(Mid(text, i + 1, 1))
h = Hex(t)
If Len(h) = 1 Then
h = "0" & h
End If
h = "%" & h
urlencode = urlencode & h
i = i + 1
Loop
End Function

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
17. 8. 2007   #3
-
0
-

co to robi?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
fdghdfgdfg
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 8. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Něco jako PHP bot? — založil Hunty

Existuje neco jako autoincrement? — založil killermax

Snimani klaves. (neco jako BIND) — založil Pepa Rohlik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý