Vytvářet dynamické weby? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvářet dynamické weby? – Offtopic – Fórum – Programujte.comVytvářet dynamické weby? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Colpik0
Super člen
18. 8. 2007   #1
-
0
-

Myslíte, že v té dnešní XHTML+CSS2 době je ještě dobré používat DHTML pro tvorbu běžných webových stránek? Mám na mysli např.:



<a href="neco.html">
<img alt="neco" src="odkaz_1.bmp" onmouseover="this.src='odkaz_2.bmp'"
onmouseout="this.src='odkaz_1.bmp'">
</a>

Možná je to mírně blbý dotaz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Reklama
Reklama
20. 8. 2007   #2
-
0
-

DHTML samozrejme smysl ma. Ale ne na tohle ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
DavesMan
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
20. 8. 2007   #3
-
0
-

DHTML má smysl, ale na hover efekt opravdu ne. Od toho je tu CSS. A pak by se taky nemělo používat pro prvky, které zásadně ovlivňují funkčnost stránky - někdo může mít vypnutý JavaScript!!! Viděl jsem dokonce eShop, kde si s vypnutým JS nic neobjednáš! Takhle tedy určitě ne!...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Colpik0
Super člen
22. 8. 2007   #4
-
0
-

No já myslel taky třeba weby, které jsou po navigační stránce závislé např. na různých JavaScriptových vysouvacích menu.
P.S. Ty lidi, co si v prohlížeči vypínají JavaScript, fakt nechápu... vždyť ochuzují sami sebe!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
DeaLer+2
Hero
22. 8. 2007   #5
-
0
-

To Colpik: A chápeš, že nevidomý uživatel s čtečkou nemá na vybranou?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
22. 8. 2007   #6
-
0
-

A co treba mobily? A Pocket PC? Vzdyt ten debilni Pocket InternetExplorer neumi ani GetElementById()!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Colpik0
Super člen
24. 8. 2007   #7
-
0
-

A chápeš, že nevidomý uživatel s čtečkou nemá na vybranou?


Ikdyž to chápu, nechci nikoho urazit, ale to bych sem netahal. Kdybychom toto vždy brali v úvahu, nebyly by žádné tabulky, CSS, typografie atd. atd.

A co treba mobily? A Pocket PC? Vzdyt ten debilni Pocket InternetExplorer neumi ani GetElementById()!


No to je pravda, ale neznám nikoho, kdo má Pocket PC a mobil a nemá přístup na normální PC s internetem a nějakým grafickým prohlížečem:).

A to jsem si myslel, že mám přehnaný smysl pro kompatibilitu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
Zelenáč0
Posthunter
24. 8. 2007   #8
-
0
-

CommanderZ píše:#
# A co treba mobily? A Pocket PC? Vzdyt ten debilni Pocket InternetExplorer neumi ani GetElementById()!


Pochybuju, ze to umi ten "normalni"... =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Colpik0
Super člen
25. 8. 2007   #9
-
0
-

Zelenáč píše:#
#

CommanderZ píše:#
# A co treba mobily? A Pocket PC? Vzdyt ten debilni Pocket InternetExplorer neumi ani GetElementById()!

#
#Pochybuju, ze to umi ten "normalni"... =)


Umí. Nerad to říkám, ale Internet Explorer 6 zvládá JavaScript (respektive Microsofťácký JScript) celkem dobře, narozdíl od CSS.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
4. 9. 2007   #10
-
0
-

Colpik píše:#
#

A chápeš, že nevidomý uživatel s čtečkou nemá na vybranou?

#
#Ikdyž to chápu, nechci nikoho urazit, ale to bych sem netahal. Kdybychom toto vždy brali v úvahu, nebyly by žádné tabulky, CSS, typografie atd. atd.#
##
#

A co treba mobily? A Pocket PC? Vzdyt ten debilni Pocket InternetExplorer neumi ani GetElementById()!

#
#No to je pravda, ale neznám nikoho, kdo má Pocket PC a mobil a nemá přístup na normální PC s internetem a nějakým grafickým prohlížečem:).#
##
#A to jsem si myslel, že mám přehnaný smysl pro kompatibilitu...



Tak tadys' jednoho asi měsíce měl :D.
Ale je pravda, že jsem stejně používal Operu.
BTW bylo peklo se přes PDAčkovsky rozlišení 640*480 brouzdat po tomhle fóru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

V čem vytvářet online hry? — založil Michal

WEBY NA PŘEDĚLÁNÍ — založil Azyjat

2 weby, 1 soubor — založil chytrolin

It zahraniční weby — založil mmga

Weby na výměnu odkazů — založil marpit

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý