Jsem asi fakt blbec s hodně blbou otázkou, ale už půl hodiny se snažim najít jak se dělá kruh, čtverek, obdélník a tyhle blbosti a nenašel jsem to. Děkuju za odpověď.
Fórum › GIMP
Jsem Pako ?
A jaký používáš GUI? jestli Tkinter tak: http://www.tkintercz.wz.cz/canvas.htm
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
A co ten má společnýho s Gimpem? ;)
sory, psal jsem to trochu rozespalej a spletl jsem si gimp s pythonem;) omlouvám se:)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To geon: Díky ... Já jsem myslel že tu bude něco kde jsou všechny tyhle geometrický tvary elipsa, mnohoúhelník, kruh, čtverec, čára, válec, koule atd. To tady nikde neni ? Vždyť je to i v malování ... :D
V GIMPu je veliká přednost Výběry. Naučit se tvořit a pracovat s výběry je jedna z hlavních fíčur GIMPu. Ano, namalovat čtverec tímnto způsobem je složitější než v Malování, ale pokročilejší, a hlavně přesněji malované tvary v Malování nejdou vůbec. V GIMPu nějakým způsobem vytvoříš výběr (tvar), a pak ho vybarvíš barvou, vzorkem, škálou, jinak.
To Jacob: sice neskoro ale mozno ti to pomoze.
nieco malo s toho zastane gfig alebo ako sa to vola je to atrapa vektoroveho editoru. spomenul si valec a gulu tam ti pomoze mapovanie na objekt.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jsem v koncích =) — založil Zelenáč
Tak dlouho jsem... — založil D1ce
C#-Dictionary, jsem začátečník — založil weyteg
Jsem z toho na prášky ... — založil DeaLer
Odvařil jsem si bios — založil brgul