Undefined function: mysql_fetch_rows() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Undefined function: mysql_fetch_rows() – PHP – Fórum – Programujte.comUndefined function: mysql_fetch_rows() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Zelenáč0
Posthunter
24. 8. 2007   #1
-
0
-

Vzdávám se :) Co k tomu dodat??? Snad jen, že o několik řádků výš nejsou s touto funkcí žádné potíže... Pro úplnost sem uvedu kód:



$q = mysql_query("SELECT * FROM ".$this->table); // zjistime, zda existuje tabulka
if(!$q){

mysql_query($this->new_table) or die("Konfigurace modulu \"".$this->name."\" selhala!"); // vytvoreni tabulky


if(!mysql_query($this->superuser)){
mysql_query("DRO P TABLE ".$this->table);
die("Konfigurace modulu \"".$this->name."\" selhala!"); // vytvoreni superuzivatele
}

}

$this->output = new Output; // vystup


$this->output->cond("form");

session_start(); // zapneme sessions

$this->login(); // prihlaseni
$this->NewUser(); // registrace

if($_GET["users"] == "logout"){ // odhlaseni
$_SESSION["login"] = false;

}

$this->nick = $_SESSION["login"];

$this->settings(); // nastaveni

if($this->nick){
$this->output->vars("nick", $this->nick);
$this->output->cond("log2");
$this->output->cond("form", false);

$query = mysql_query("SELECT permission FROM ".$this->table." WHERE nick='".addslashes($this->nick)."'"); // prava
list($this->ac) = mysql_fetch_row($query);

}

if($_GET["user"]){ // info o uzivateli

$user = rawurldecode($_GET["user"]);
$q = mysql_query("SELECT name,email FROM ".$this->table." WHERE nick='".addslashes($user)."'");

if(mysql_num_rows($q) == 0){
$this->output->cond("info_error");
} else{

$info = mysql_fetch_rows($q);
$this->output->cond("info_ok");

$this->output->arr("info", 0, $user);
$this->output->arr("info", 1, $info[0]);
$this->output->arr("info", 2, $info[1]);

}

}

// info o prihlasenem uzivateli

$q = mysql_query("SELECT name,email FROM ".$this->table." WHERE nick='".addslashes($this->nick)."'");
$iuser = mysql_fetch_rows($q);

$this->output->arr("iuser", 0, stripslashes($iuser[0]));
$this->output->arr("iuser", 1, stripslashes($iuser[1]));

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
24. 8. 2007   #2
-
0
-

No,PHP AFAIK podporuje tyhle mysql fetchovaci funkce. Fetch rows tam nikde nevidim...

mysql_fetch_array
mysql_fetch_assoc
mysql_fetch_lengths
mysql_fetch_object
mysql_fetch_row

...hmm...nebude to treba fetch_row :-O

PS: Co takhle priste nejdriv checknout manual ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zelenáč0
Posthunter
24. 8. 2007   #3
-
0
-

Mno jo, dik ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Undefined function — založil Kowalsky

Equality function — založil nord

Url_name function — založil Vítězslav Mergl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý