Nedávno jsem se začal zajímat o podnikání a začal podnikat.. Napadlo mě sepsat článek o tom, na co se připravit, když chcete podnikat v oblasti IT, co je potřeba, kam zajít, na co se připravit apod..
Myslím, že by tobylo celkem přínosné, zvláště teď, když vím, že hodně lidí porušuje zákon tím, že neplatí daň ze zisku u reklamních systému (typu CTP) apod..
Fórum › Právo a podnikání
Podníkate? Víte, jak na to?
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Jednou z nutností bylo, abychom měli nějakou první subjektivitu jako programujte - pro uzavírání smluv. A v čem podnikám já osobně bych si rád nechal pro sebe,přeci jen jeto už více osobní..
Jasne, promin. Ja se ptal jen tak, ze zvedavosti. Taky bych se totiz za nejakou dobu do podnikani v tomhle oboru rad pustil. Promin...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Nemusis se omlouvat, proc? Jen jsem rekl, ze bych si to radeji nechal pro sebe :)
Curo hackuje na zakazku a krade zdrojove kody akorat jeste nestihl vymyslet krycí verzi :D ne dělám si srandu... krycí verzi už má vymyšlenou :))
Určo sem pro taky by mě zajímalo co se musí oběhat ;)
Curo napsal:
Nemusis se omlouvat, proc? Jen jsem rekl, ze bych si to radeji nechal pro sebe :)
Doslo mi, ze to asi byla zbytecne zvedava otazka na soukromou vec, po ktere mi vlastne vubec nic neni :o)
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Curo keca... nepodnika v IT, ale je kuplir :O
Mohlo by zde byt i neco o pravech na vami vytvoreny software apod :toto:
kecub ma pravdu, videl som curovi pobocku v bratislave, chcel ma zamestnat ale samozrejme, ze som odmietol :tuc:
pche.. musel jsem vyhodit Billa Gatese, ptž furt chtěl error 456 jako jeho citát..
no co už.. zase sem ulevil světu :D
heh tak si sa teraz prezradil ty vlastnis aj microsoft, akcie googla ti rastu jedna radost :))
No to som sa tu ale dostal do spolocnosti :)) Vsetci taky ako ja:))
Ja som tiez chcel zacat v podnikani v IT viem ze tu su peniaze a aj praca tak preco nie!! Ten navod by si mohol urobit curo!! alebo to daj nastarost Billovi nech mi tam da aj ten svoj error 456 rad si ho precitam:)) :super:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Určitě víte, ale já ne — založil crash969
Jak oříznout produktové foto, jak změnit pozadí na bílé ? — založil diamondgroup
Makro pro Word: Jak zjistit jestli je vybraný text a jak nastavit sc… — založil oxidián
Pls jak zpustit z programu jinou aplikaci, a jak dělit aby zůstal zb… — založil Choco-TUx
Moderátoři diskuze