Prográmek na přejmenování přípon mnoha souborů najednou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prográmek na přejmenování přípon mnoha souborů najednou – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrográmek na přejmenování přípon mnoha souborů najednou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Frenzy
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
24. 8. 2007   #1
-
0
-

Čau, chtěl jsem se zeptat jesti by nekdo byl ochotný a vytvořil program na hromadnou změnu přípon souborů
Hledal jsem na netu ale nenašel jsem :( .. stačila by konverze z .html na .php .. pls HELP je to duležite !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
24. 8. 2007   #2
-
0
-

Pokud nutně nepotřebuješ vynalézat kolo, tak můžeš zkusit příkazy, třeba(nebo ren pokud chceš o původní soubory přijít):



copy *.html *.php

Samozřejmě tohle funguje na Windows. Pokud to potřebuješ naprogramovat, tak to sem napiš, jinak myslím, že se tu jinak nikdo nebude obtěžovat vymýšlet něco, co už existuje léta a funguje dobře.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
26. 8. 2007   #3
-
0
-

ja doplnim Juru aj pre UNIX-like ;)



cp *.html *.php



ale aby som nebol uplna svina tak :




#include <stdio.h>
int main ()
{
int result;
char oldname[] ="name.html";
char newname[] ="name.php";
result= rename( oldname , newname );
if ( result == 0 )
puts ( "File successfully renamed" );
else
perror( "Error renaming file" );
return 0;
}


Myslim ze to by to mohlo ist aj z *.html ma *.php.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
26. 8. 2007   #4
-
0
-

A co to udělat jednoduše, třeba přes [url=http://www.ghisler.com]Total Commander[/url]? Soubory -> Přejmenovat více položek...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý