Problém s konfigurací připojení k datábázy – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s konfigurací připojení k datábázy – MySQL – Fórum – Programujte.comProblém s konfigurací připojení k datábázy – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Koudy
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
25. 8. 2007   #1
-
0
-

Chtěl bych se zeptat, když mám stránky na IC.cz a chci se připojit do své databáze na svý PC... Jak to mám nakonfigurovat..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Koudy
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
26. 8. 2007   #2
-
0
-

Poradte prosím...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DuDo
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
26. 8. 2007   #3
-
0
-

Vsak si prenes DB na server IC nie? Preco sa chces pripajat doma?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Koudy
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
26. 8. 2007   #4
-
0
-

DuDo píše:#
# Vsak si prenes DB na server IC nie? Preco sa chces pripajat doma?


Protože na IC s tím pracovat neumím...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
26. 8. 2007   #5
-
0
-

To Koudy: ...a doma s tím pracovat umíš? Jaký máš konkrétně problém? Nevíš jak se k databázi připojit, je databáze pomalá?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Koudy
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
26. 8. 2007   #6
-
0
-

štěpán píše:#
# To Koudy: ...a doma s tím pracovat umíš? Jaký máš konkrétně problém? Nevíš jak se k databázi připojit, je databáze pomalá?


Doma s databází umím používat... Potřebuju vědět jak se mám připojit k svý databází.. Jestli IP nebo DSN nebo s čím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sopta
~ Anonymní uživatel
52 příspěvků
9. 9. 2007   #7
-
0
-

Jaky IP jaky DSN. Do stranky napises:

$mysql = MySQL_Connect("localhost" , "" , "");
$mysql_db = MySQL_Select_Db("nazev_databaze");

if ((!$mysql) || (!$mysql_db))
{
echo "CHYBA!!! Nepodařilo se připojit k datábazi\n";
}
A tot vse. Tohle ti pripoji MySQL na tvym pc. a ja si myslim ze prace na IC je daleko lehci nez pracovat s MySQL na svym localhostu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý