Zdravim potrebujem pomoct
zacal som sa ucit programovat v delphi
nainstaloval som borland delphi 7 personal a mam problem
komponentu internet mam uplne prazdnu! :o
chcel som si vyskusat "pracu so sietou" ale nemozem lebo mi to nejde
co s tym?
treba nieco doinstalovat? co? kde to stiahnem?
dik za pomoc a odpoved
Fórum › Delphi
Delphi - komponenta internet
To MartinekW: On ti podal všechny potřebný informace k tomu, aby sis dál mohl poradit sám a to je IMHO mnohem užitečnější.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
nemyslim, jedine co som sa dozvedel je to, ze to neni v personal verzii... to je taky problem mi odpovedat, aku verziu si mam kupit? alebo ci sa to do personal neda doinstalovat?DeaLer píše:#
# To MartinekW: On ni podal všechny potřebný informace k tomu, aby sis dál mohl poradit sám a to je IMHO mnohem užitečnější.
//radsej stratim 5hodin hladanim v googli, pricom nic nenajdem a nakoniec si kupim program ktory mi bude nanic... tebe zaberie odpove mozno tak minutu alebo dve (preto som sa prisiel pytat na forum)
Upřímně - nepamatuju si z hlavy jaká nejnižší verze obsahuje komponenty které chceš, takže bych to taky musel hledat ;) Nevím no, ale pokud by jsi strávil 5 hodin hledáním takovéto informace, nedoporučuji ti s delphi ani začínat. Zkus spíš nějáký kurz "Internet pro začátečníky"
To ProgDan: A proč bych to měl místo něj hledat? Vodit začatečníky za ručičky nikam nevede.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
Komponenta 3D Graf surface pro Delphi — založil Romek
Delphi XE10 - android - SSH/SCP/SFTP komponenta — založil Borisek
Vlastní komponenta v C# — založil beginner
Komponenta DateTimePicker — založil Mrakoplas
IMAP komponenta pre C# — založil Tomas