Chtěl bych se Vás zeptat v jakém formátu posloucháte hudbu. Dřív mi vůbec nevadilo zapnout si 128kbps nebo i méně kvalitní mp3ku, ale teď když jsem si pořídil Koss UR/29, tak je to takové nic moc oproti FLACu nebo aspon 320kbps mp3. Tak napište v jakém formátu posloucháte hudbu vy, myslím že se tu najdou i takový co poslouchají na své domácí aparatuře DTSka :)) nebo taky ne no...
Fórum › Offtopic
V jakém formátru posloucháte hudbu?
mp3 od 190 výš:)ideálně 320
Svoje oblíbená (většinou zahraniční rádia - BBC ONE, DANCE ZONE,... a ČRo 4 - Radio Wave) poslouchám v MP3, OGG nebo RealMedia (BBC ONE je jedině v tomto formátu pro posluchače mimo UK). Na disku mám, ale tunu MP3, ale výjimou není ani WMA (prosím nechte si svoje antims názory).
Pokud jde o kvalitu. Na disku mám většinou 192 kbps MP3 a 256 WMA. Rádia kvůli mé megabitové lince streamuju ve 128 kbps (WMA), 80 kbps (MP3) nebo 44 kbps (Real Media - nechápu jak to mají udělané, ale BBC One v kvalitě 44 RM zní jako 256 v MP3)
Mimochodem. Nový Podcast Programujte bude nejspíše v 192 kbps ke stažení, ale musím to otestovat na pomalé lince jestli to nebude obtěžující.
mp3 190 a výš:) (pokud mám) ale nejlépe 320, vlastníjm totiž parádní sluchadla. Rozdíl mezi 320 a originálním cédé je slyšet. Když ale poslouchám na šumítkách, je mi to jedno.
To Smokie: je pravda ze nemam nijaku extra aparaturu ale uplny sunt to tiez nieje. proste som asi hluchy alebo som iba spokony s doterajsov kvalitov tak nepotrebujem nic viac.
Mp3 192+ - rekl bych, ze smrtelnik rozdil mezi 192 a 320 stezi pozna, me to proste prijde jako obsolutni kvalita, 320 (nedejboze flac) jen zabira misto.
A co já na to? Mě je úplně jedno, v jakým je to formátu, ale kvalitu jen 128kbps a víc.
Hudbu poslouchám zásadně direct z CDčka, na PDA hlavně mp3 320kbps ideálně.
mp3 VBR 190
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Co posloucháte za hudbu?... — založil Anonymní uživatel
V jakem jazyce predelat tento program? — založil WoWce
Posloucháte rádia online? Jaká? — založil Lukáš Chadraba
Jak přidat do MediaPlayeru v Delphi nějakou hudbu — založil Jerry33