Z formularu na stranku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Z formularu na stranku – PHP – Fórum – Programujte.comZ formularu na stranku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
30. 8. 2007   #1
-
0
-

ahoj nevie niekto ako sa da dosiahnut to aby som pridal clanok na stranku tak ze by som vo folmular udal cestu k suboru a on by sa zobrazil tam kde by som to chcel?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
30. 8. 2007   #2
-
0
-

trochu to upresni ...
pokud ti staci jen zobrazeni souboru, ktery je na serveru a jen po odeslani formulare tak

include($_POST["soubor"]);

takze odeslanou hodnotu z pole soubor se to pokusi vlozit jako soubor ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
31. 8. 2007   #3
-
0
-

takze chcel by som to tak ze: mam urobenu stranku a v pocitaci mam napisany text vo worde a chcem ho pridat na stranku tak ze budem mat formular a tam su zaskrtnem kkde by sa mal ten text zobrazit a udal cestu k nemu a on by sa tam zobrazil napisany.....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
31. 8. 2007   #4
-
0
-

include($_POST["soubor"]);

a toto neviem ako urobit nemohol by si mi napisat aj daky priklad?PLS

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
31. 8. 2007   #5
-
0
-

Vies co...radsej si prejdi par kurzov o PHP a SQL ;)

Lebo to co chces urobit mi smrdi ako poriadna drevorubacina

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
insider0
Věrný člen
31. 8. 2007   #6
-
0
-

no tak nevim, jeslti php umi zpracovat soubor wordu, kdyz to ale ulozis jako webovou stranku(coz word nabizi, ale vysledek je desny), tak uz by se s tim dalo neco delat
1) jeslti tu vyslednou stranku generujes treba z db, tak si muzes precist obsah nahraneho souboru(fopen, nebo file_get_contents) a vysledek pridat do db, pri vypise se pak nacte vse
2) nacteny soubor muzes includovat tam kde potrebujes, ale musis dat php nejak vedet, ze chces includovat prave ten souboru tam a tam, tkaze bud pres db, nebo budes includovat vsechny soubory v nejakem adresari

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

C# a jmena formularu — založil Tomáš

Data z formulářů (C#) — založil khubajsn

Propojení formulářů — založil razzo7335

Propojení formulářů — založil Anonymní uživatel

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý