Problem s INCLUDE – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s INCLUDE – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s INCLUDE – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #1
-
0
-

no asi 3 roky mi chodil script na vložení souboru... funguje i do ted, ale v jisté části kodu ne...

vyhazuje to tuto hlášku:

<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: URL file-access is disabled in the server configuration in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>283</b>

<b>Warning</b>: include(http://www.atomyk.net/download/pocet_google/vid_24minut_trailer.mpg.txt) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>283</b>

<b>Warning</b>: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'http://www.atomyk.net/download/pocet_google/vid_24minut_trailer.mpg.txt' for inclusion (include_path='.') in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>283</b>
",

a kod tohoto je:
řádek 282



"<? if($typ!="vv" && $typ!="vg"){include("download/pocet/".$nazev2.".txt");}elseif($typ=="vg"){include("download/pocet_google/".$nazev2.".txt");}else{include("".$adresa."/download/pocet/".$nazev2.".txt");}?>"<? if($hled!=""){?>,

jinak nazev2 má hodnotu vid_24minut_trailer.mpg.txt a typ!=vv ani vg

no a ty soubory existují a atributy jsou 666

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #2
-
0
-

no tak jsem zjistil, že do include nelze zapsat adresu ve stylu
include("http://www.atomyk.net/download/pocet_google/video.txt");

ale musí to být

include("download/pocet_google/video.txt");

ale jak to vyřešit, když potřebuju includovat hodnotu z adresy:
http://www.hvezdnyvalky.wz.cz/download/pocet_google/video.txt
?
no poraďte, dík...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Duch
12. 5. 2006   #3
-
0
-

Tak jsem se op?t mrknul do manu?lu, kter? ??k?, ?e pro spr?vnou funkci p??kazu include p?es HTTP je nutno m?t povolen? "URL fopen wrappery"...http://mirrors.inway.cz/manual/cs/function.include.php().

J? bych to ?e?il funcemi fopen();, fread(); a pomoc? regul?rn?ch v?raz? vyhledal pot?ebn? hodnoty.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #4
-
0
-

Hhmm, tak mi to museli tenhle týden zakázat, ach jo... já se z těch hostingů jednou zblázním... to aby člověk pořád něco předělával...

Jinak víš, že mne to přes fopen vůbec nenapadlo? :) Dík za tip...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #5
-
0
-

N????????...

hele mysl?? ?e je mo?n? ?e na fopen() mus? b?t taky povoleny "URL fopen wrappery"???

pokud jo, tak se budu muset n?jak dohodnout s adminama, pokud ne, tak nevim ?im to je:
<b>Warning</b>: fopen() [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: URL file-access is disabled in the server configuration in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>282</b>

<b>Warning</b>: fopen(http://www.ap.unas.cz/download/pocet/vid_hledanig.mpg.txt) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>282</b>

<b>Warning</b>: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in <b>/DISK2/WWW/atomyk.net/www/download.php</b> on line <b>282</b>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #6
-
0
-

ty jo h??j, napadlo mne ?e?en?, koukni na to a ohodno? to..
nechci tot?i ?ekat ne? se mi vyj?d?? atd... takhle chud?ci u?ivatel? nem??ou stahovat...

 

$hod = curl_init();
curl_setopt ($hod, CURLOPT_URL, "".$adresa."/download/pocet/".$nazev2.".txt");
curl_setopt ($hod, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($hod, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 1);
$vypis= curl_exec($hod);
curl_close($hod);
echo $vypis;




jo hele v?? co mne napadlo? mam v adres??i soubory...
a pou??v?m toto:
					

$jui=opendir($adresar);
while ($soubor=readdir($jui))
{
if ($soubor=="." || $soubor=="..")
{//nic se nestane
}
else
{bla bla}

no ale naprosto netu??m podle ?eho jsou ty soubory ?azeny... nelze n?jak vy?e?it jejich se?azen?, t?eba podle n?zvu, velikosti nebo n??eho? prost? mne p?ipad? ?e to prvn? vezme ten nejstar??, ale ov??en? to nemam

d?kes...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
12. 5. 2006   #7
-
0
-

Budu znovu pouze interpretovat manuál. CURL funkce musí být instalovány(resp. kompilovány), funce readdir(); sama o sobě nijak soubory neseřazuje - o to se musíte postarat sám. Mrkněte se na diskuzi pod stránkou http://mirrors.inway.cz/manual/cs/function.readdir.php - je tam několik řešení. Za ten blbej nápad se omlouvám, ale přišlo mi, že k include přes HTTP jsou potřeba trochu jiné parametry než k funkci fopen();.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
12. 5. 2006   #8
-
0
-

Jo, dík, ten manuál si prohlédnu.

Ohledně té funkce, nevadí, knihovna curl je povolena, takže vše funguje, tak aspoň jeden problém jsem vyřešil. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
bbtrash0
Stálý člen
14. 5. 2006   #9
-
0
-

MIMO TÉMA !!! :?
Jak ti šlape opteron ?
- uvažuju o koupi.
díky moc a az odmaturujes tak napis. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Dominik Fran0
Návštěvník
14. 5. 2006   #10
-
0
-

jo ?lape a? moc dob?e...:) sem s n?m spokojenej..
akor?t bejt tebou, tak pokud uva?uje? i o koupi MB, tak si po?kej na AM2.. bude m?t podporu DDR2 pam?t? a celkov? nov?j?? technologie, opterony do toho budou mo?n? d?lan? taky...

ono toti? s939 se p?estane vyr?b?t n?kdy v 2007.. ale nevim p?esnej datum, no ale pokud s939 u? m??, tak je opteron jasn? volba... jen doporu?uju, pokud se vrhne? na OC, tak si k tomu po?i? kvalitn? pam?ti.. ty sou z?klad
jinak opteron ani moc netop?, mam na n?j box chladi? a na 30% ot??ek se to dr?? na 43?, ale mo?n? to bude celkov?m propracov?n?m proud?n? vzduchu v mej sk??ni.. proto?e grafiku i zdroj a chladi? na MB mam pasivn?, tak mam dva na out a jeden na in... + sem si p?idal jeden mezi disky a grafiku a nasm?roval ho malinko nahor?, v?e mam regulovan? manu?ln?,t ak?e je m??u vypnout a hlasitost se bl??? k nule :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
bbtrash0
Stálý člen
18. 5. 2006   #11
-
0
-

Diky, budu kupovat celej novej PC ale asi tak za 2 mesice, akorat skoda, ze sem nevyuzil toho, jak AMD spadly akcie a Opterona nekoupil, to me mrzi :?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Dominik Fran0
Návštěvník
19. 5. 2006   #12
-
0
-

bbtrash napsal:

Diky budu kupovat celej novej PC ale asi tak za 2 mesice akorat skoda ze sem nevyuzil jak AMD spadli akcie a opterona nekoupil to me mrzi :?


pokud za va m?s?ce, tak si po?kej na AM2... bude to podporovat kone?n? DDRII...
jinak sleduj www.pctuning.cz, p??ou tam ob?as recenze, tak to sleduj a uvid?? co je pro tebe nejlep??.. a na jejich foru ti taky porad? hafo lidu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Problém s include — založil killermax

Problém s #include — založil Boblig

Problém z include. — založil w3q

Problém z include — založil bububu

Problém s #include "FTCSPI.h" — založil hlucheucho

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý