Nacitanie adresarovej struktury – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacitanie adresarovej struktury – PHP – Fórum – Programujte.comNacitanie adresarovej struktury – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
george0
Newbie
4. 9. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
chcel by som poradit ohladom nasledujuceho problemu:
na svojom serveri mam urcitu adresarovu strukturu dajme tomu ze do 7. podurovne... Akym sposobom by som nacital a napriklad na webovej stranke zobrazil vsetky adresare a ich podadresare? Viem ake funkcie na to pouzit len nedari sa mi najst univerzalny algoritmus na to... Zobrazovat chcem len adresare, nie subory... Za poradenie vopred dakujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
5. 9. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Binary Ranger0
Věrný člen
5. 9. 2007   #3
-
0
-

myslim, ze na toto by si mohol skusit poutiz finkciu dir



$adr = dir("zakladni_slozka");
while($file=$adr->read()):
if (is_dir($adr->path.'/'.$file)&&$file!='.'&&$file!='..'):
echo $file;
endif;
endwhile;
$adr->close();


a s pomocou nejakych sluciek to urcite pojde vypisat ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

Nacitanie arraylistov — založil Milan

Načítanie zo súboru — založil Grungy

Nacitanie znakov — založil kiklop

Nacitanie cisel c++ — založil Jano

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý