Rád bych poděkoval všem co mi pomáhali. Dneska jsem dal zkoušku z pascalu za jedna..jeste jednou diky!
Fórum › Pascal
Poděkování
Furt lepší než nic... Dneska jsem měli poprvý po 2 letech informatiku a dozvěděl jsem se, že se budem učit pracovat s wordem a excelem:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
u nas sa uci pascal asi takto:
ucitelka ho nevie, vie len nabiflene programy
ziaci si to opisu a naucia naspamat
kamos odpovedal a zmenil nazvy premmenych, tak ho posadila ze sa necuil :D:D
a to mam mat informatiku az o rok :( a aj tak nezacneme packalom, ale urcite wordom a pawrpaintom (tak to cita ucitelka):D:D
Blujacker napsal:
Furt lepší než nic... Dneska jsem měli poprvý po 2 letech informatiku a dozvěděl jsem se, že se budem učit pracovat s wordem a excelem:(
Já jsem na oboru elektrotechnika - počítačové systémy a programování jsem měli až ve třeťáku, prvák a druhák jedině word a excel. Ve třeťáku VB, C++, a nyní (čtvrťák) Assembler. První 2 roky nic a pak ve 2 letech to chtěj dohnat 3 jazykama nebo co. A do toho sme brali ještě HTML a CSS. Ale jen okrajově. Prostě na nic. Jinak jsem na průmyslovce v děčíne :smile11:
To mates:Jenže u nás to je poslední rok informatiky, takže programování nehrozí:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Poděkování — založil Darča
Moderátoři diskuze