Kde je už sakra ten nový engine? Co jsem četl, měl vyjít právě dneska ale místo nové verze mi přestalo fungovat přihlašování. Dočkáme se jí zítra?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Kde je nový engine?
To Garret Raziel :
Kvůli jistým problémům se vydání odkládá. Další officiální datum není zatím určeno, ale snad už brzy :smile11:
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Přihlášení v této verzi pravděpodobně nefunguje nikomu.
To Dexter : To je sice pravda, ale není na tom nic divnýho/špatnýho ... dnes je hodně těžký trefit termín vydání a prakticky každej větší produkt má/měl s nějakou verzí zpoždění.
Ono, né, že bych chtěl nějak peskovat, kritizovat, nadávat apod., ale není zrovna nejlepší, když kvůli nové verzi už půl roku programujte.com jede s chybama (možná přeháním), měsíc se spoustě lidem nejde přihlašovat, už pěkně dlouho se objevují chyby systému, ale výsledky práce zatím žádné. Né, že bych to měl v plánu, ale možná to spoustu lidí odradí, už jenom když uvidí, že stránka, zabívající se programováním a webdesignem má tolik problémů se dostat na svět.
Samozřejmě, že vím, že webdesign je opravdu tvrdá práce, kde se musí dlouho testovat a bugfixovat, ale dle mého názoru by tím neměli předchozí stránky nějak utrpět a odhalení a nějaké větší "svádění designových chyb na novou verzi" by mělo proběhnout jenom chvilku před spuštěním nové verze.
Súhlasím s Garretem. Ja sa napríklad nemôžem prihlásiť, vypisuje to:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/myweb.php on line 262
Tá druhá verzia by sa mala vyvíjať nejako oddelene, nemala by narúšať túto verziu.
To Phoenix : jaký obrázek jsem kam vkládal? o ničem nevím
Sleduj mě na @MartinSimko
to Mautinek: http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=6005&sekce=test#48785
a JMM zas http://programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=6056&sekce=seznam#49274
ale už to zas Curo změnil takže sem zas pls někdo něco vložte;-)
To Phoenix : nj, tak kdo mohl čekat, že když vložím obrázek, zobrazí se u toho link...:((
Sleduj mě na @MartinSimko
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Unreal Engine 4 — založil PeePus
Herní Engine — založil Mihulik
C# herní engine — založil Gobik
Ideální engine — založil marek321