Automatické přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Automatické přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.comAutomatické přihlášení – PHP – Fórum – Programujte.com

 

fire@genius.cz
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 9. 2007   #1
-
0
-

Pořebuji vytvořit odkaz, na který když kliknu, tak mě to automaticky přihlásí (třeba na fórum) pod určitým jménem a heslem = přeskočení úvodního vyplňování, heslo i jméno se zadá "nějak" v odkazu.
Díky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ps2console
~ Anonymní uživatel
52 příspěvků
11. 9. 2007   #2
-
0
-

<input type="hidden" name="meno" value="umeno">
<input type="hidden" name="heslo" value="uheslo">
asi tak

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dr.Silenec
~ Anonymní uživatel
44 příspěvků
11. 9. 2007   #3
-
0
-

ps2console píše:#
# <input type="hidden" name="meno" value="umeno">#
#<input type="hidden" name="heslo" value="uheslo">#
#asi tak #
#

To ps2console: asi si to poradne nepochopil pac tohle se dava do formularu HTML
To fire@genius.cz: zalezi na tom jestli se tyhle informace prenasi v URL(GET) nebo jako POST pokud jako GET ale u tenhlech veci to nebude nikde asi pac je to dost nebezpecny tak to nelze ... jedine si sam vytorit formular bo proste kod kterej to preda bud v GET ci POST souboru ktery potrebujes ale je to dost neohrabany zpusob

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
insider
~ Anonymní uživatel
387 příspěvků
12. 9. 2007   #4
-
0
-

To Dr.Silenec : ps2console to myslel dobre, ale nedopsal :) melo by to byt spise takto:

<form action="prihlasovaciStrankaNaVzdalenemServeru" method="post" id="prosimPrihlasMe">

<input type="hidden" name="meno" value="umeno">
<input type="hidden" name="heslo" value="uheslo">
</form>

tohle muze byt v podstate kdekoli v kodu mezi <body> a </body> no a odkaz pak bude:
<a href="#" onclick="getElementById('prosimPrihlasMe').submit()">Prihlasit</a>

tento odkaz by mel nasledovat az po tom formulari

sou tady 2 mozne problemy:
1) prihlasovaci skript porovnava, z jake stranky byl odeslan pozadavek = nebude fungovat
2) je potreba mit povolen javascript

jo a jeste drobnost, pokud na te dane strance jsou nejake hidden pole formulare, tak je dat samozrejme i do tohoto formulare ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Přihlášení — založil Zelenáč

Přihlášení — založil petr143

Prihlaseni — založil Misiak

Curl přihlášení — založil frantik

Přihlášení do administrace — založil jklindera

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý