Fórum › Offtopic
Pekna baba
To Santas: OMG ... kde asi bude chyba.
To chlapec881: Opravu krása.
Tokan napsal:
Jsou i hezčí. Třeba tato...
Nezobrazuje se mi žádný odkaz nebo obrázek...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Ta prva je krajsia...
Nevíte o čem mluvíte.. Tato je rozhodně nejlepší
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Vasek napsal:
Poměrně starý topic, jeden z těch originálnějších :)
Btw. I když to sem nepatří - já ji opravdu viděl a nebyla řekněme slušných mravů ;), poté co zde na toto vlákno nebyla reakce, tak autor svůj příspěvek smazal...
On ju zmazal? Odkedy majú neregistrovaní možnosť editovať svoje príspevky? To bol myslím bug v starej verzii, ale tu sa to pokiaľ viem nedá.
kdyz uz jsme u tech zen tak tady je moje kamaradka... trosku jsem si i vyhral ve photoshopu - toho stinu vzadu si nevsimejte..nejak jsem neprisel jak jej vyretusovat.
Hm, z mýho avatara taky sálá spousta sex-appealu, ne?
musim se priznat ze vase avatary me prilis (narozdil od meho ucha) nevzrusuji. navic ja se se svym uchem muzu chlubit i v realu (tedy predpokladam ze materialni reprezentaci Stoupy, podivne lebky a pana v cerne kapuci s dykou nedisponujete)
Hm, dokud pod topicem "Pěkná baba" bylo prázdné místo, bylo to všeříkající a takové programátorské :-). Teď je to sice všeříkající, ale ne programátorské.
To Tokan : Lol. (Nemám slov.)
To Tokan : omg to ze je ZENA??
To Santas : no fotky nic moc..zaujala me jen ta galerie jak je vyresena pomoci JS - moc pekne prechody...dal nechapu proc 18+ ?? vzdyt prsa ti ukazuje kazda druha zenska v kazdem celovecernim filmu a mnohdy neni ani po 22. hodine...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pěkná vícestupňová URL — založil jurasek07
Pěkná blbovina [Prográmek k otestování] — založil plasmo
Mybrute, pěkná online hra. — založil pawlik
Moderátoři diskuze