Nezobrazuje scroll v IE – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nezobrazuje scroll v IE – CSS – Fórum – Programujte.comNezobrazuje scroll v IE – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
DuDo
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
12. 9. 2007   #1
-
0
-

Robim stranku aikidojo.hostuju.cz a v FF sa zobrazi dobre, div sa prisposobi vyske tela. Mam tam height:auto co moze byt zle? V IE sa nezobrazi scrollbar....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
13. 9. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Petroff0
Věrný člen
13. 9. 2007   #3
-
0
-

Příliš nerozumím - pokud máš height:auto a obsah delší než výška okna, pak se výška divu přizpůsobí obsahu (i v IE) a pokud nemáš výslovně nařízeno: overflow:hidden pak se normálně zobrazí posuvník (i v IE) , neboť výchozí nastavení je overflow:auto.
Tedy alespoň v IE7.
V šestce se i v prázdné stránce zobrazuje svislý posuvník; počítám že výchozí je overflow-x:auto overflow-y: scroll

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Nezobrazuje se favicon — založil Vanisek

Bitmap sa nezobrazuje — založil Adam

Firefox mi nezobrazuje CSS — založil PuleCZek

Nezobrazuje mi DHTML menu v IE — založil spiker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý