C kompilátor pro začátečníka do Win Vista – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C kompilátor pro začátečníka do Win Vista – C / C++ – Fórum – Programujte.comC kompilátor pro začátečníka do Win Vista – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Ondřej
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
12. 9. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, začínám s C a nemůžu najít vhodný kompilátor pro C do Win Vista. Poradíte mi?
PS: Operační systém změnit nehodlám, ale kdyby to už bylo až tak nutné, tak možná ano...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
13. 9. 2007   #2
-
0
-

Můžeš si naistalovat třeba vývojový prostředí WX-DEV-cpp a neměl by bejt žádnej problém. Já v něm píšu na Win XP i Win Vista.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
13. 9. 2007   #3
-
0
-

To Matrix17: Ahoj, moc díky, vážně se v tom nevyznám, tak mi to moc pomohlo. Dík :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
13. 9. 2007   #4
-
0
-

visual studio c++ 2005 (nebo 2008 beta 2) express si zkousel ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Ondřej
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
13. 9. 2007   #5
-
0
-

Ahoj, nezkoušel (a to ho máme na škole zdarma). Co vlastně všechno umí, když už jsme to nakousli?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
13. 9. 2007   #6
-
0
-

A tedy dále se zeptám: četl jsem rozdíly mezi C a C++ a nejsem z toho moc moudrý. Jaký je mezi nimi hlavní rozdíl? Navíc, obě prostředí, které jste mi doporučili, jsou uvedeny pro C++, tak nevím, jestli to skousne i "obyčejné" "C"?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
13. 9. 2007   #7
-
0
-

To Ondřej:

Neboj, zkousne. Jinak hlavní rozdíl mezi C a C++ a je asi ten, že C++ ti dovoluje programovat, jak procedurálně, tak objektově nebo genericky, zatímco C je procedurální jazyk(za tohle mě jistí lidé ukamnují:)). Co se týče ostatního, tak by možná stalo se zmínit, že C++ je narozdíl od C, typově přísnější. Najde se toho ještě určitě spousta, ale jistě mě ostatní doplní.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
tucna0
Návštěvník
18. 9. 2007   #8
-
0
-

Ondřej: Z jakých rozdílů konkrétně nejsi moudrý? Hlavní je jak píše Jura - podpora OOP

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www5980
Newbie
10. 10. 2007   #9
-
0
-

zdravím, na škole začínáme s jazykem C. A hledám komlilátor pod Vin Vista. již jsem zkoušel
Dev C++ - háže spoustu chyb
Visual C++ 2005 - nedokáži ho nastavit na jazyk C neustále mi nutí C++
vxDev C++ - dává chybu: 1>c:\users\duda\documents\visual studio 2005\projects\bejk\bejk\bejk.c(5) : fatal error C1853: 'Debug\bejk.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++ and you are using it from C (or vice versa)
Co dělám špatně?

Moc dík všem za všechny rady

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
10. 10. 2007   #10
-
0
-

To www598: No jako první by sis měl zkontrolovat jestli máš správně nastavený prostředí ať je to kterékoli. A jako druhý by nebylo špatný mrknou na samotnej kód.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
10. 10. 2007   #11
-
0
-

vxDev C++ - skus vytvoriť prazdny projekt a do neho vložiť nový prázdny cpp súbor. Alebo pohľadaj niekde v nastaveniach vypnuti použivania predkompilovanych hlavičiek (precompiled headers).

možem ti poradiť, ako už veľa ľuďom, ako krok za krokom vytvoriť a spustiť projekt C++ vo VS 2005, najlepšie asi ICQ.
ale s "C" ti nepomôžem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

IIS a WIn Vista — založil Sniper

Python a win vista — založil mustafa

SP2 Win Vista 32-bit — založil jadus.

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý