UT2004 na linuxe – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

UT2004 na linuxe – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comUT2004 na linuxe – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Johny
~ Anonymní uživatel
87 příspěvků
13. 9. 2007   #1
-
0
-

naistaloval som si na linuxe UT2004 ale neda sa mi zapnut lebo ked spustim /ut2004 v terminaly tak sa ihned terminal zavrie
mozno robim len nejaku sprostu chybu a treba ho zapnut inym sposobom ale pls skuste poradit kto mate z UT na linuxe skusenosti

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ISIIS
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 9. 2007   #2
-
0
-

To Johny:
Tak.. pozri.. ja mam originalku Unreal Tournament 2004 a tam bol priamo inštalátor, ktorý mi aj spúštací súbor vytvoril... ten spúštací súbor nebol obyčajný odkaz alee daky blby skript.. malo by ti to ísť, neviem ... no aa takto ako si to inštaloval? Musíš tam ešte pridať asi nejake súbory z windowsovej hry.. neviem..
Stiahni si instalator:
http://www.liflg.org/?catid=6&gameid=17

#!/bin/sh

#
# ut2004 startup script
#

# Function to find the real directory a program resides in.
# Feb. 17, 2000 - Sam Lantinga, Loki Entertainment Software
FindPath()
{
fullpath="`echo $1 | grep /`"
if [ "$fullpath" = "" ]; then
oIFS="$IFS"
IFS=:
for path in $PATH
do if [ -x "$path/$1" ]; then
if [ "$path" = "" ]; then
path="."
fi
fullpath="$path/$1"
break
fi
done
IFS="$oIFS"
fi
if [ "$fullpath" = "" ]; then
fullpath="$1"
fi

# Is the sed/ls magic portable?
if [ -L "$fullpath" ]; then
#fullpath="`ls -l "$fullpath" | awk '{print $11}'`"
fullpath=`ls -l "$fullpath" |sed -e 's/.* -> //' |sed -e 's/\*//'`
fi
dirname $fullpath
}

# Set the home if not already set.
if [ "${UT2004_DATA_PATH}" = "" ]; then
UT2004_DATA_PATH="`FindPath $0`/System"
fi

LD_LIBRARY_PATH=.:${UT2004_DATA_PATH}:${LD_LIBRARY_PATH}
export LD_LIBRARY_PATH

# Let's boogie!
if [ -x "${UT2004_DATA_PATH}/ut2004-bin" ]
then
cd "${UT2004_DATA_PATH}/"
exec "./ut2004-bin" $*
fi
echo "Couldn't run UT2004 (ut2004-bin). Is UT2004_DATA_PATH set?"
exit 1

# end of ut2004 ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Johny
~ Anonymní uživatel
87 příspěvků
16. 9. 2007   #3
-
0
-

To ISIIS: original mam aj ja cize aj instalacny subor a hru mam uz tiez nainstalovanu len mi ju nespusti pravdepodobne kvoli tomu ze namam nainstalovani ovladac na grafiku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
pin2k0
Stálý člen
16. 9. 2007   #4
-
0
-

Pokud nemáš nainstalované drivery a zapnutou 3d acc, pak je to jasné proč to nejede. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý