Dobrý den, jsem ochoten vytvořit webovou prezentaci zadarmo nebo za menší poplatek (potřebuji si vytvořit reference). Budu rád, když se ozve nějaký potenciální zájemce. Ozvěte se mi na 340919467
Nashledanou
Rimmer
Fórum › Inzerce
Webové stránky zadarmo nebo menší poplatek - vytvořím
Heh, ukaz nejake tvoje vytvory :) Ja robim nieco podobne :) Ale len tak povedla vsetkeho, takze nerobim si nejaku reklamu.. ( http:/tociman.tym.sk :D )
tak další OT...já si řikal odkud tě znám,WoW už nehraju,ale L2 sem tam jo...jestli hraješ primárně za dwarfa-crafta,tak je to jasný:)
Rimmer píše:#
# Dobrý den, jsem ochoten vytvořit webovou prezentaci zadarmo nebo za menší poplatek (potřebuji si vytvořit reference). Budu rád, když se ozve nějaký potenciální zájemce. Ozvěte se mi na 340919467#
##
#Nashledanou #
##
#Rimmer
jednoznačne treba odkaz na niečo hotové od teba ;) takto to vizerá akoby si nemal čo ukázať a tým ide tvoja profesionalita poriadne dole.
je dobrý ten lineage ? :D
Rimmer píše, že si potřebuje vytvořit reference (z toho se dá usoudit, že má znalosti, ale ještě nic pořádnýho nevytvořil), tak proč po něm chcete, aby vám ukázal něco, co vytvořil?
Zdravím, DeaLer má svatou pravdu. Znalosti mám na takové urovni, že se cítím tvořit, ale nemohu ukázat své výtvory - žádné totiž nejsou (proto jsem také založil toho vlákno ve foru). Zatím mám na localhostu své experimentální scripty, styly atd. Ty ale sloužili, slouží a budou sloužit pouze pro mou výuku.
mephi: co se Lineage týče - je to strašný žrout času. Ale onlinovka to byla vskutku vynikající.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zvětšení webové stránky pomocí HTML nebo CSS — založil Robert
Webové stránky — založil Peli
Webové stránky — založil Eaglecapes
Cenově dostupné webové stránkyWebnia.cz - tvoříme cenově dostupné we… — založil null_while
Rozlišení a webové stránky — založil Neuminis
Moderátoři diskuze