Naučte se programovat počítačové hry za 24 hodin – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Naučte se programovat počítačové hry za 24 hodin – C / C++ – Fórum – Programujte.comNaučte se programovat počítačové hry za 24 hodin – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Jarda0
Stálý člen
14. 5. 2006   #1
-
0
-

Má někdo tuto knihu? Já ano a mám s ní obrovské problémy

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Dominik Fran0
Návštěvník
14. 5. 2006   #2
-
0
-

hele v sekci inzerce jí někdo prodává, tak se optej tam...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Jarda0
Stálý člen
14. 5. 2006   #3
-
0
-

Dal jsem to do poradny, jelikož mám problémy se zdrojovými kody, Dev-c++ vůbec nejdou zkompilovat a na CD je Borland 5.5 a nenašel jsem grafické prostředí. To se s ním kompiluje jen pomocí dosových dávkových souborů?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Duch
14. 5. 2006   #4
-
0
-

Mo?n?, ?e pro spr?vnou kompilaci jsou nutn? knihovny Borlandu. D?val jsem se na profil knihy v e-shopu cpressu, kde se p??e, ?e je k n? p?ilo?en Borland C++ Builder 5.5 Compiler, Command Line Tools a Borland C++ Builder 6 Enterprise Trial Edition. Z toho soud?m, ?e ?asem bude nutn? kompilace p?es tu v?mi zm?n?nou p??kazovou ??dku. Nicm?n? nic se nestane, kdy? sem vlo??te chybov? hl??ky z Dev-C++, t?eba v?m n?kdo porad?, nebo si zkuste naistalovat a odzkou?et Visual C++ Express Edition(i SDK).

Mno je?t? m? napad?, ?e ke kn??ce jsou p?ilo?eny autorem vytvo?en? knihovny, kter? spr?vn? funguj? jen pod Borland kompil?torem. Bu? by se n?kde na internetu daly sehnat verze kompatibiln? s Dev-C++, nebo by k n?jak?mu editoru s podporou zv?ran?n? c++ syntaxe bylo mo?n? p?ipojit Borland 5.5 Compiler(Nap??kad PSPad). No vlastn? i Dev-C++ jde nastavit jin? kompil?tor, linker apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
14. 5. 2006   #5
-
0
-

Jo, ty Borlandy tam jsou. A pls kdyby mi někdo mohl popsat ten postup dání Borlandu do Dev-C++, protože tomu moc nerozumim co kam mám hodit

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Peter D.0
Expert
15. 5. 2006   #6
-
0
-

Mohol by si tu skopirovat nejaky z kratsich zdorjakov? :super:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jarda0
Stálý člen
16. 5. 2006   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Adam Streck0
Stálý člen
19. 5. 2006   #8
-
0
-

Já ji mám, napiš co máš za problém a já ti řeknu co s tím. (v Dev-cpp)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
20. 5. 2006   #9
-
0
-

Tak hlavně ty errory. 78 D:C++Chap03GameSkeletonSkeleton.cpp [Warning] cast to pointer from integer of different size , C:Dev-CppMakefile.win [Build Error] [uuuu_private.res] Error 1 . A taky když mám v jedné hře 2 *.cpp soubory. nevím co s tím

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Adam Streck0
Stálý člen
20. 5. 2006   #10
-
0
-

Koukej, jednodu?e d?? (v Dev-cpp)
Soubor-> nov?-> projekt
v nab?dce d?? win application
ulo???
...
v nab?dce prajekt pak klikne? na jm?no projektu a d?? p?idat soubor a p?id?? tam v?echny cpp a rc soubory, pak to jen zkompiluje?, u? by to m?lo bejt OK.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
20. 5. 2006   #11
-
0
-

Jo a ještě musíš odstranit starý soubor main.cpp, který se ti vytvoří v projektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jarda0
Stálý člen
21. 5. 2006   #12
-
0
-

No a to je právě ten největší problém. Přesně takhle to dělám a pak mi to vypisuje chyby...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
eraser170
Newbie
4. 11. 2006   #13
-
0
-

ja tu knihu mam, pouzivam Dev-cpp a problemi snu nemam ziadne...vsetko normalne ide

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
4. 11. 2006   #14
-
0
-

Mohl by si mi poslat ty zdrojáky ve Visual C++? Díky. [email]midin@post.cz[/email]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý