PHP IDE – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP IDE – PHP – Fórum – Programujte.comPHP IDE – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Smokie0
Expert
17. 9. 2007   #1
-
0
-

Tak mi minule napadlo...neexistuje nejake PHP IDE? A par som ich na nete nasiel.
Nemyslim frameworky a podobne veci, ale normalne vazne vyvojove prostredia aj s kompilaciou, debugovanim a podobne. Napriklad ako ma Visual Basic 6 a ine podobne jazyky.

Ake mate vy skusenosti s vyvojovymi prostrediami pre PHP?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
17. 9. 2007   #2
-
0
-

S kompilaci? A ja myslel, ze PHP je interpretovany!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
17. 9. 2007   #3
-
0
-

To Smokie: Visual Studio ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
nemiQue
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
17. 9. 2007   #4
-
0
-

Zkus PHP designer , jestli mas na mysli napsat kod PHP a kliknout jak to bude vypadat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
17. 9. 2007   #5
-
0
-

Zelenáč píše:#
# S kompilaci? A ja myslel, ze PHP je interpretovany!!!

Mas pravdu, tam som sa trosku sekol :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
17. 9. 2007   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
17. 9. 2007   #7
-
0
-

ZDE (Zend Development Environment). Skoro polo-oficialni vyvojove prostredi PHP. Debugger, syntax highlighting, live syntax checking...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
18. 9. 2007   #8
-
0
-

ZDE je pěkná věc, ale nepřišel jsem tomu dlouho na chuť. Zbytečně náročný (relativně). Mnohem více mi teď vyhovuje Intype. Normoš editor, který má snippets. (nebo jak se to teda píše??) :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Smokie0
Expert
18. 9. 2007   #9
-
0
-

Snippets nie su zle, len mne ide o to, ze...doteraz som niekolko rokov robil v PHP v dreamweaveri a teraz pred par tyzdnami som vratil k visual basicu (mal som ho na strednej, takze zaklady som mal) a bol to raj na zemi. Hlavne pri hladani chyb. Mohol som si cely program krokovat a vidiet "online" obsah vsetkych premennych a este aj sledovat ako sa meni za behu. Tam je hracka najst chybu. Proste balada v porovnani s PHP v textovom editori.

A preto som dufal, ze podobne vyvojove prostredie najdem aj pre PHP, pretoze tam najst chybu je niekedy drina, hlavne ked si musim sam vypisovat obsahy premennych :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
19. 9. 2007   #10
-
0
-

j, pak pouzij ZDE

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Smokie0
Expert
19. 9. 2007   #11
-
0
-

hrach píše:#
# j, pak pouzij ZDE

Uz som to vyskusal, ale mas pravdu, je to trosku zlozite. Treba na to cas :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
insider0
Věrný člen
19. 9. 2007   #12
-
0
-

ja sem zde pochytil vcelku rychle, nedelalo mi to moc velke problemy, ale jinak jak uz tady psal nemiQue, tak muzes vyzkouset PHP designer, je na tom temer stejne jako ZDE, jen je trochu min narocne na pamet(neni v jave) a dokaze v intelisince zobrazit i vlastnosti a metody "objektu v objektu", tedy:

$objekt1->objekt2->metodaObjektu2();

coz se mi dost casto hodi, protoze si nepamatuju nazvy vsech funkci v objektech :) umi i debug, ale jeste sem nemel potrebu ho zkouset :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Stas
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 3. 2023   #13
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.62.44.–
JerryM0
Věrný člen
6. 3. 2023   #14
-
0
-

zkoušel ste někdo

https://www.jetbrains.com/phpstorm/

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:e52a:dd8d:e98b:2b7b:8814...–
Kit+15
Guru
6. 3. 2023   #15
-
0
-

#14 JerryM
Zkoušel, je prý nejlepší, ale rychle jsem se vrátil ke svému Vimu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.83.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

PHP GUI (IDE) , jestvuje ? — založil niektoo

IDE C++ ??? — založil Tocimanko

IDE na C++ — založil me.name

Ktore IDE — založil python_newbie

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý