Dvourozmerne pole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dvourozmerne pole – C / C++ – Fórum – Programujte.comDvourozmerne pole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Merik0
Duch
18. 9. 2007   #1
-
0
-

dobry den chtel bych poradit jak vytvorit dvourozmerne pole kde by byli definovani studenti a predmety a pomoci switche by se vypsali ruzne funkce

0=konec
1=nacteni znamky
2=prumer kazdeho predmetu
3=vypsani tabulky
4=prumer studenta

program by mel byt napsat v jazyku C ne v jazyku C++
diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
18. 9. 2007   #2
-
0
-

moc som nepochopil o co ti ide. asi bude lepsie kod popises co si od svojej buducej aplikacie slubujes.

program by mel byt napsat v jazyku C ne v jazyku C++

az cakas ze ti to tu niekto cele napise tak mas asi smolu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
tucna0
Návštěvník
19. 9. 2007   #3
-
0
-

az cakas ze ti to tu niekto cele napise tak mas asi smolu



Jejda, tak ono toto fórum neslouží k tomu aby programátoři psali domácí úkoly neschopákům? To teda čumím, co tak najednou? :D

Tvůj problém tedy vypadá asi takto - nevíš co je pole, nevíš jak se to používá, kde to žije ani co to žere... Poradím ti - vygoogli si co je pole, struktura, a jak se tou používá.





Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
19. 9. 2007   #4
-
0
-

To tucna:

tucna píše:#
#

az cakas ze ti to tu niekto cele napise tak mas asi smolu

#
##
#Jejda, tak ono toto fórum neslouží k tomu aby programátoři psali domácí úkoly neschopákům? To teda čumím, co tak najednou? :D

no ja neviem jak ostatni ale minimalne teda je to nebudem.
btw.: nepostrehol som ze by to bolo zvykom

To Merik: kludne sa pytaj az teraz som postrehol ze to vyzera dost nevrazivo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Merik
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 9. 2007   #5
-
0
-

dobry uz sem udelal aspon neco tu 4 vypada to nejak takhle
#include <stdio.h>
int main ()
{
int mojepole [5] [5];
int cisloo;
double prumer [5];
int x,y;
#define studentinatridu 29
#define predmety 13
int soucet=0;
printf ("Zadej cislo:\t");
scanf("%d",&cisloo);
switch(cisloo)
{

case 1:
for (x=0;x<5;x++)
{
printf ("Zadej znamky %d. zaka\n",x+1);
for (y=0;y<5;y++)
{
scanf ("%d",&mojepole[x] [y]);
soucet=soucet+mojepole[x][y];
}
prumer[x]=soucet/5.;
printf ("%d. zak ma prumer znamek %f\n",x+1,prumer[x]);
soucet=0;
}
break;
}
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Merik
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 9. 2007   #6
-
0
-

sry to #define tam nema byt

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
vasi
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 10. 2007   #7
-
0
-

potreboval bych udelat nejakej jednoduchej program na prumer znamek..zvladnete to,?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
18. 10. 2007   #8
-
0
-

To vasi: myslim ze je tu hodne ludi co to zvladnu, preco sa pytas?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
tucna0
Návštěvník
19. 10. 2007   #9
-
0
-

To vasi: garantuju ti, že se tady najde alespoň 10 lidí, kteří ti to s chutí od začátku do konce napíšou :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
tmi0
Věrný člen
26. 10. 2007   #10
-
0
-

jednoduchej program na prumer znamek? no... )) co vlastne potrebujes? rict jak se pocita aritmetickej prumer? zpracovat nacitani? vyresit datovou reprezentaci? uplne vsechno najednou?- to se radsi podivej na nakej kurz programovani protoze kdyz si nechas psat takhle trivialni programy nic se nenaucis

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Dvourozměrné pole — založil Yenkee

Dvourozměrné pole — založil kok1n

C++,Dvourozmerne pole — založil mokvar

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý