Zdravím,
vyskytl se mi problém a již delší dobu naprosto nechípu proč to nejede. Mám vytvořenou návštěvní knihu, byl jsem na placeném hostingu u pipni a teď díky tomu že mám v budoucnu vplánu přejít na vlastní server, tak jsem to hodil na free. Jenže se vyskytl problém, že příspěvky se zobrazí, naprosto všechno v phoodě, ale nejde příspěvek přidat. DB je v pořádku, zkoušel jsem tam vložit ručně přez phpmyAdmina a vše proběhlo v pohodě, jen prostě nechápu proč tam nejdou ty příspěvky přidávat. Mohl by mi někdo prosím poradit?
Náhled na kod je http://cosh-boy.cz/pomoc.txt
Náhled přímo na knihu http://tkblackandwhite.com/navstevni-kniha/pokec.php?menu_id=5
Za každou radu děkuji
Fórum › PHP
Problem Guestbook - vyřešeno
zdravim,
no po shlednuti kodu bych rekl, ze prvni problem by mohl byt v register_globals, tedy ze nepozivas $_POST["promenna"], ale $promenna pro prommene odeslane pres formular
muzes zkusit napsat za mysql_query pred endif prikaz
echo mysql_error();
ten ti vypise pripadnou chybu v dotazu a rovnez si dej echo do te podminky, treba echo "pridavam prispevek";
abys videl, jestli se do te podminky vubec dostanesAha, dal jsem tam jak jsi radil echo"...... a jak jsi psal...já se vůbec do té podmínky zpátky nedostanu..... takže ude asi chyba někde níž....ale teda naprosto nechápu kde... jeslti způsobeno tím že tam mají na placeném a free jinou verzi php...... nevím....zaítm sjem se s tíhmel nesetkal a vcleku z toho nechápu.... protože tam mám kompletní redakční systém co jsem dělal a naprosot vše běhá v pohodě...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů
Podobná vlákna
Guestbook s sql a problem s netypickou captchou :) — založil janik366
Jednoduchy guestbook nefunguje — založil radovanKa
Vlastná guestbook - jak na to? — založil Tocimanko
Ako na guestbook(pre lepsich) — založil Korjn
Ochrana proti refresh spamu v guestbook — založil Maxtor
Moderátoři diskuze