Problém s kursorem – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s kursorem – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s kursorem – PHP – Fórum – Programujte.com

 

powerpetan0
Newbie
22. 9. 2007   #1
-
0
-

v css souboru jsem si pro nadpis v logu nastavil:
cursor: default;

V
<div id="nadpis" onclick="javascript:
location.reload(true)"...

aby se mi při kliku na text zaktualizuovala stránka. Jenomže kdo si toho
všimne?
Nikdo. Tak jsem chtěl pomocí JS dát při najetí myši na text
cursor:
hand;
, vyřešil jsem to takto:

<SCRIPT>
function cursor(id)
{
document.getElementById(id).style.cursor="hand";
}
</SCRIPT>

a text v logu:

<div id="nadpis" onclick="javascript: location.reload(true)"
OnMouseOver="javascript: cursor('nadpis')">PowerPetan's portfolio</div>

...jenomže...kursor se nezmění (ano, dost pravděpodobně mam chybu v JS, ale
pomocí
#nadpis:hover;
to taky vyřešit nejde a bohužel JS ovládam
málo, zajímám se o něj chvíli). Děkuji za odpovědi, PowerPetan


EDIT: sorry, špatná sekce...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peta@n,newbik v programovani
powerpetan0
Newbie
22. 9. 2007   #2
-
0
-

vyřešeno, nevěděl jsem že hand funguje jen v IE :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peta@n,newbik v programovani
mylan40
Super člen
23. 9. 2007   #3
-
0
-

No správne by to malo byť

cursor: pointer;

a nie "hand", potom to bude fungovať aj vo Fx-e.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
don_Dominique
~ Anonymní uživatel
191 příspěvků
23. 9. 2007   #4
-
0
-

Proč na tohle používat JS, nebylo by lepší prostě napsat do stylu

div#nadpis{ cursor:pointer; }

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
powerpetan0
Newbie
23. 9. 2007   #5
-
0
-

no, kdybys viděl jak to jede na css tak pochopíš že to prostě nešlo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peta@n,newbik v programovani
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Problem s &lt; a &gt; — založil 7raul

Problém — založil Dfire

Problém — založil Ma.ty

Problém v C++ — založil Anonim

Problem — založil roonill

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý