Tak čaute všichni,dělám hru se jménem FanWor,hra bude ze středověku na styl her The witcher a gothic,hledám nějaké lidi,hlavně nějaké 2d grafiky kteří mají skušenosti s vyvjienim 2d grafiky do her protože náš 2d grafik je teďka poslední dobou velmi zaneprázdněn,pak potřebujem programátora se skušenostma herního enginu ogre a fyzického enginu newton v enginu ogre,aby programátor měl nějaké skušenosti.Naše stranka: www.fanwor.wz.cz hra je FREEWARE takže nečekejte žádné peníze,možná na konci vyvoje bych musel koupit licenci a hra by byla placená a lidi podilející se na projektu by dostaly peníze.
Fórum › Inzerce
Hra FanWor
To Felen:
No, vzhledem k tomu, že je napsaný v C++, tak znalost C++ je zde namístě. Kromě toho s Ogre neumím, nemám na to čas. Nicméně od čeho jsou tutoriály a dokumentace. A vzhledem k tomu, že s tím nejspíše začínáš, tak proč se jej nenaučit právě na tomto projektu?
To Felen: Hra ze středověku podobná zaklínači nebo gothicu ve 13 letech? To je velice ambiciozní projekt. Není to nic proti tobě ale vývoj RPG tohohle rozsahu trvá roky a pracujou na nich týmy desítek ne-li stovek lidí, kteří mají víc než trochu zkušeností. A i kdybysis sehnal 10 lidí tak by vývoj trval 5 možná i více let. Je to projekt více než zajímavý ale myslím, že i nereálný. Nic proti ale týmy, který na těhle projektech makaj mají víc než jednoho nebo dva grafiky a jednoho nebo dva programátory. Neuraž se ale abys tu hru dodělal dřív jak za 5 let musel bys mít pořádnej tým se spoustou zkušeností.
Hmmm, tak chces robit hru? Ako som tak pozeral tvoju stranku tak toho zatial vela nemas. Takze hladas grafikov a programatorov lebo tebe sa Ogre ucit nechce... preco sa mi to vseko zda byt nejake nelogicke? Si zaciatocnik z nechce sa ti ucit ?!
Mas aspon nejaky plan, ze co a ako? Mas napisany aspon riadok kodu (ci uz od teba alebo hocikoho ineho...)? A tiez si myslim, ze s open-source by si prilakal viac ludi ale to by si musel mat hotove aspon nieco...
dufam, ze sa nurazis, ja som tiez nikdy nic vacsie nanapisal (teda pokusil som sa ale...), ale mam pocit ze si beres prilis velke susto...
Nechci bejt rejpavej .. ale ani web nemas poradne nakodovanej .. souhlasim s lidmi tady ... beres si pro zacatek mooc velke sousto ..
A nezlob se, ale mne se zda, ze to ma celkem dobrou dokumentaci ;) takze se to da velmi dobre naucit a grafiku mas podle webu docela dost a programatora ani jednoho ;)
Nikdo nepíše, že chce udělat hru, která "trhne" Gothica. Pokud já vim tak zakladatel topicu je spíš grafik, tak tady nemusíte spamovat... Má to snad být hra freeware s pomocí hotového enginu, to znamená, že vývoj už může býh pro ty co teprve začínají... Orge sice neznám, ale myslím, že určitě bude mít vyřešenou herní smyčku, uživatelský vstup, nahrávání ze zrojů, grafickou funkci, kolize,...atd a naskládat do něj jednoduchou hru je pak docela trivialní žáležitost.
Pro autora: Určitě ty co znají C++ do toho podle mne můžou jít a znalost Orege je spíše vyhodou (k AI neni znalost Ogre potřeba).
PS: Já se k tomu jako programátor skusim připojit, třeba mě to bude bavit. :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Java 2D hra - tvorba menu (hra nereaguje na klavesy) — založil Marek
Moderátoři diskuze