Dotaz – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dotaz – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comDotaz – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuzana Kulichová
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 9. 2007   #1
-
0
-

Moc vás všechny prosím o radu! Dostala jsem ve škole úkol. Je to celé přes příkazový řádek.
Zadání: Vytvoř dávkový soubor C.bat, který zkopíruje všechny textové soubory z adresáře Dokumenty, z podadresáře Dnes na F: (flashku) a tam vytvoří složku Záloha. ( adresář Dokumenty je nejspíš na discu S:)
Prosím pomozte mi někdo! Já s tím sama nehnu!
kontakt- e-mail: kulichova.zuzana@centrum.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
24. 9. 2007   #2
-
0
-

Ahojky Žužu :). Tak jsem se na to mrk, projel tady pár článků, a použil příkaz 'xcopy'.Bude to tedy asi vypadat takhle:

CLS

ECHO OFF
F:
CD F:\
MD Záloha
S:
XCOPY S:\Dokumenty\Dnes\*.txt F:\Záloha


Tak, takhle nějak vypadá holý příkaz, ale pro spestření to vypadá asi takhle:
CLS

ECHO OFF
ECHO Vytvářím zálohu ...
F:
CD F:\
MD Záloha
S:
CD S:\
XCOPY S:\Dokumenty\Dnes\*.txt F:\Záloha
CLS
F:
CD F:\Záloha
DIR
ECHO Záloha byla úspěšně vytvořena !


VELKÝMA máš napsaný příkazy, samozřejmě v p.ř. to může být malýma ...
Doufam, že jsem tam nevryl nějakou chybičku, nicméně mě to fungovalo !
Jinak pro zkušený "fajčmejkry" :), my na gymplu teďka děláme s příkazákem a učíme se základy, takže jakékoliv připomínky a návrhy sem pište, ať toho umíme víc !

Tak díky za pozornost, see you again soon ... :) ... :) .....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

"Mysql dotaz v dotaz" — založil Tomáš Sedlmajer

Dotaz — založil Kenvelo

Dotaz — založil Karel Malý

Dotaz — založil netman92

C++ dotaz — založil Darkweaver

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý