Prilinkovani knihoven ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prilinkovani knihoven ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrilinkovani knihoven ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom12
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 9. 2007   #1
-
0
-

Budu mit asi dost zacatecnicky dotaz, ale potrebuji poradit:
Ve VS delam projekt s pouzitim knihovny GTK+ a kdyz pouzivane knihovni soubory nekam jinam umistim, tzv. na jine misto nez byly pri kompilaci tak zkompilovany exe soubor nelze spustit. Zrejme musim dane knihovni soubory do projektu prilinkovat nejak "staticky" ale nevim, kde se to da ve Visual Studiu nastavit. Nevite to nekdo prosim.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
25. 9. 2007   #2
-
0
-

no staticke kniznice (.lib) su normalne v zlozke Microsoft Visual Studio/VC/lib
do projektu sa davaju project-> properties - configuration properties - linker - input - advanced dependencies
tam napišeš knižnice ktore chceš staticky prilinkovať

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 96 hostů

Podobná vlákna

Include knihoven — založil garamond

Nastavení knihoven v DEV C++ — založil inocencz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý