Kontrola věcí ve formuláři a nejen to! – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kontrola věcí ve formuláři a nejen to! – PHP – Fórum – Programujte.comKontrola věcí ve formuláři a nejen to! – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Dragon0
Stálý člen
16. 5. 2006   #1
-
0
-

Mám G-book v PHP,který funguje jako formulář a nikde nemohu najít jak bych mohl zjistit ,že tam uživatel zadal správnou adresu (myslím ,že např. @ není první ani poslední znak a že za @ musí být tečka a 2-4 písmena.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
krtek0
Návštěvník
16. 5. 2006   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
Dragon0
Stálý člen
16. 5. 2006   #3
-
0
-

Je to tady SUPER!!! :skunk: Dik za odpověď :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
16. 5. 2006   #4
-
0
-

Schvalne, jestli znate OFICIALNI regularni vyraz na kontrolu emailu? Ne? Tady je... :ok:

(?:(?:rn)?[ t])*(?:(?:(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:
(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.
|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t]
)*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=
[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(
?:(?:rn)?[ t])*))*@(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[]
x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|
[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])
*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[
["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*
))*|(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(
?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*
"(?:(?:rn)?[ t])*)*<(?:(?:rn)?[ t])*(?:@(?:[^()<>@,;:".
[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[
]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?
[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|
Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[
t])*))*(?:,@(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F
]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]
r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()
<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@
,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*)*:(?
:(?:rn)?[ t])*)?(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:r
n)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?
:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[
^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()
<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:
rn)?[ t])*))*@(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x
1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[
]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^
()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<
>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*>(
?:(?:rn)?[ t])*)|(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:r
n)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(
?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*)*:(?:(?:rn)?[ t])*(?:(?:
(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[
["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:
(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[]
x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"
(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*))*@(?:
(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?
[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(
?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x
00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[
([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*|(?:[^()<>@,;:".[]
x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))
|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*)*<(
?:(?:rn)?[ t])*(?:@(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:
rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*
](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".
[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]
]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*(?:,@(?:(?:rn)
?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|
Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?
[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]
+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]
r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*)*:(?:(?:rn)?[ t])*)?(?:[^(
)<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>
@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:r
n)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x
1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^
"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*))*@(?:(?:r
n)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])
+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn
)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1
F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[
]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*>(?:(?:rn)?[ t])*)(?:,s
*(?:(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(
?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*
"(?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[
] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]
))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*))*
@(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:r
n)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*]
(?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[
] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]])
)|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*|(?:[^()<>@,;:".
[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[
]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*)
*<(?:(?:rn)?[ t])*(?:@(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?
:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|
.)*](?:(?:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:
".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".
[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*(?:,@(?:(?:
rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t
])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:r
n)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-
x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^
[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*)*:(?:(?:rn)?[ t])*)?(?
:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["
()<>@,;:".[]]))|"(?:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?
:rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x0
0-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|"(?
:[^"r]|.|(?:(?:rn)?[ t]))*"(?:(?:rn)?[ t])*))*@(?:(?
:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[
t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([^[]r]|.)*](?:(?:
rn)?[ t])*)(?:.(?:(?:rn)?[ t])*(?:[^()<>@,;:".[] x00
-x1F]+(?:(?:(?:rn)?[ t])+|Z|(?=[["()<>@,;:".[]]))|[([
^[]r]|.)*](?:(?:rn)?[ t])*))*>(?:(?:rn)?[ t])*))*
)?;s*)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dragon0
Stálý člen
16. 5. 2006   #5
-
0
-

Já jako začátečník v PHP v tom vidím akorát hromadu smajlíků :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
krtek0
Návštěvník
16. 5. 2006   #6
-
0
-

Jak dlouho jsi to psal? O : - )
Btw ty smajly tam vidím taky :)
Trochu rozumím, ale taky spíš ty smajly :super:

4Dragon
Děkujeme za kladné hodnocení a jestli o tomto webu informuješ své okolí tak nám to vadit nebude :chiche:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
Dragon0
Stálý člen
17. 5. 2006   #7
-
0
-

4Krtek:
Mno já Vás klidně budu doporučovat ,ale musíte mi mou otázku (vlastně to jsou vždycky otázky :? ) do podrobna zodpovědět :)) .

Mno a je i něco podobného na webovou adresu? To taky nikde nemůžu sehnat. :?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ota0
Newbie
17. 5. 2006   #8
-
0
-

Týýý jo...Mně by spíš zajímalo něco jiného : Jak udělat kontrolu přesného formátu data...Můžete mi někdo odpovědět? Díky moc předem! :skunk2:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
17. 5. 2006   #9
-
0
-

Asne, to poznam... Raz som uz aj ozmyslal ci to nepoouzijem na svoj web ale radsej... V JEDNODUCHOSTI JE KRASA :)
Chcel by som vidiet cloveka co to vie z hlavy :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Dominik Fran0
Návštěvník
17. 5. 2006   #10
-
0
-

Otus napsal:

Těší jo...Mně by spíš zajímalo něco jiného : Jak udělat kontrolu přesného formátu data...Můžete mi někdo odpovědět? Díky moc předem! :skunk2:


přesného formátu data,??? to myslíš jako že chceš aby to bylo dd.mm.yyyy
nebo že tam musí bejt tečky... nebo to může bejt jak dd.mm.yyyy tak i dd.mm.yy

definuj to blíže...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dominik Fran0
Návštěvník
17. 5. 2006   #11
-
0
-

Otus napsal:

Tý jo...Mně by spíš zajímalo něco jiného : Jak udělat kontrolu přesného formátu data...Můžete mi někdo odpovědět? Díky moc předem! :skunk2:

no tak zkusim něco vymyslet:


soubor jsem si pojmenoval "kontrola-data.php"


<form action="kontrola-data.php" method="post">
<input type="text" name="datum" value="12.09.2004" />
<input type="submit" name="vlozit" value="Kotrola">
</form>
<?
if(substr($datum,1,1)==".")
{
if ((substr($datum,1,1)==".") && (substr($datum,4,1)=="."))//kontrola teček
{
if(strlen(substr($datum,5,4))==4)
{
echo"<br>Datum je ve tvaru d.mm.yyyy";
}
else
{
echo "<br>Zadejte rok ve správném formátu<br>";
}
}
elseif ((substr($datum,1,1)==".") && (substr($datum,3,1)=="."))//kontrola teček
{
echo "<br>Měsíc musí být ve tvaru mmn<br>";
}
else
{
echo "<br>Zadejte prosím tečky, nezadali jste je správně<br>";
}
}
elseif(substr($datum,2,1)==".")
{
if ((substr($datum,2,1)==".") && (substr($datum,5,1)=="."))//kontrola teček
{
if(strlen(substr($datum,6,4))==4)
{
echo "<br>Datum je ve tvaru dd.mm.yyyy";
}
else
{
echo "<br>Zadejte rok ve správném formátu<br>";
}
}
elseif ((substr($datum,2,1)==".") && (substr($datum,4,1)=="."))//kontrola teček
{
echo "<br>Měsíc musí být ve tvaru mmn<br>";
}
else
{
echo "<br>Zadejte prosím tečky, nezadali jste je správně<br>";
}

}
else {echo"<br>Zadejte tečky správně";}
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Ota0
Newbie
18. 5. 2006   #12
-
0
-

Díky. Myslel jsem to tak, že potřebuju formát data vždy zadaný ve formátu YYYY-MM-DD HH:MM:SS
Spíš se mi ale llíbí řešení přes ten JavaScript...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
18. 5. 2006   #13
-
0
-

Xenocida:Takovyhle kontroly dat se delaji prave pres regularni vyrazi. To je pak jeen radek kodu a ne jede a pul stranky ;) A navic...kdyz uz kontrolujes to datum, tak doporucuju pouzit funkci checkdate()

http://us2.php.net/manual/en/function.checkdate.php

Otus: Spolehat pri kontrolovani na javascript je blbost. JS se pouziva v pripade, ze chces neco zkontrovat aniz by byl potreba reload stranky. Slouzi to spise k pohodli uzivatele nez k objektivnimu kontrolovani. Tak jako tak musis kontrolu dat PHP stejne udelat. Jinak by si nekdo mohly JS vypnout a delat s formularem psi kusy :rejza:

BTW, kdyz uz tak touzis po tom JS, tak se koukni sem:

http://www.madirish.net/tech.php?section=1&article=118

Krtek: Dva udery do klavesnice (schranka rulezz) :mikulas:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Ota0
Newbie
19. 5. 2006   #14
-
0
-

CommanderZ napsal:
Otus: Spolehat pri kontrolovani na javascript je blbost. JS se pouziva v pripade, ze chces neco zkontrovat aniz by byl potreba reload stranky. Slouzi to spise k pohodli uzivatele nez k objektivnimu kontrolovani. Tak jako tak musis kontrolu dat PHP stejne udelat. Jinak by si nekdo mohly JS vypnout a delat s formularem psi kusy :rejza:



Jo hele ono to neni pro uživatele zvenku. Jde o omezenou komunitu, která JS stopro neobejde. Díky za odkaz!
:DD

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
19. 5. 2006   #15
-
0
-

CommanderZ napsal:
Xenocida:Takovyhle kontroly dat se delaji prave pres regularni vyrazi. To je pak jeen radek kodu a ne jede a pul stranky ;) A navic...kdyz uz kontrolujes to datum, tak doporucuju pouzit funkci checkdate()



ty jo tu fci checkdate() vůbec neznam... husté no....:)
a regulární výrazy, jo je to přes ně jednoduše, ale proč to dělat jednoduše, když..... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dragon0
Stálý člen
20. 5. 2006   #16
-
0
-

A zná někdo nějakou tu funkci jak ,když se ukážete na odkaz tak se změní jeho barva?
Nemyslim to v JavaScriptu, protože pokud máte zabezpečení v IE tak to tam nahoru hodí tu nehezkou žlutou lištu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
20. 5. 2006   #17
-
0
-

no že by přes CSS styly?? jednoduché ne?



a:hover {}
a:link {}
a:visited {}

:)

EDITED by XenoCIDa: ty jo ale nechápu ten důvod proč to dávat do kodu, když to je i takhle malé...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dragon0
Stálý člen
20. 5. 2006   #18
-
0
-

Jo dík :ok: to jsem potřeboval .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Bluecore0
Newbie
20. 5. 2006   #19
-
0
-

neviem či vieš ale v těch CSS možeš spraviť aj haluz tlačítka. v Javascripte sa to používa ako tmavý obrázok, svetlý, napríklad žiarovka ...

v CSS to spravíš takto

.button a { background-image: url(button_dark.gif)}

.button a:hover { background-image: url(button_light.gif)}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dragon0
Stálý člen
20. 5. 2006   #20
-
0
-

Jo dík :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dragon0
Stálý člen
21. 5. 2006   #21
-
0
-

A něco na kontrolu Webové adresy ve formuláři nemáte?
A nebo, že se dá vložit do jednoho Inputu jen omezené množství znaků?
(jako ostatní to tam už nepustí. Někde jsem to vyděl ale už nevim kde)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
21. 5. 2006   #22
-
0
-

To na tu adresu bude zase regularni vyraz. Na netu jsou ruzne knihovny s temito vyrazy, doporucuju hledat.

A k te delce... na to ma input primo parametr MAXLENGTH viz. priklad:

<input type="text" maxlength=10 value="">

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dragon0
Stálý člen
3. 6. 2006   #23
-
0
-

A něco v php že když mám třeba soubor blabla.txt ,který obsahuje HTML tagy a pak stránku neco.php tak aby se tam zobrazoval obsah blabla.txt ,ale aby tam platily ty HTML tagy, myslím ,že se něco podobného používá u g-book(Knihy návštěv). Jo a nemyslim rámy

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
10. 6. 2006   #24
-
0
-

Skus v phpecku include "cesta k suboru";
Ale neviem presne co myslis :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Dragon0
Stálý člen
10. 6. 2006   #25
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
krtek0
Návštěvník
12. 6. 2006   #26
-
0
-

nejsem si jistý na sto pro, ale myslím že jinak než přes js to prostě nepůjde

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
krtek0
Návštěvník
12. 6. 2006   #27
-
0
-

I když, ještě mě napadlo takové blbé řešení: Prostě mít stránku, na které bude odkaz a ten tě odkáže na tu stránku s těmi změnami. Snad chápeš... Kdyžtak napiš ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
dalaman0
Věrný člen
12. 6. 2006   #28
-
0
-

A to by si ti zase dakovali pouzivatelia z dial-up pripojenim. Ofporucam ten js.

Toto daj do hlavicky:



function rozbal(objekt){
var stav=document.getElementById(objekt).style.display;
if(stav=="none" || stav==""){
document.getElementById(objekt).style.display="block";
document.getElementById(objekt+'sipka').innerHTML="«";
}else{
document.getElementById(objekt).style.display="none";
document.getElementById(objekt+'sipka').innerHTML="»";
};
}


A toto do tela dokumentu:



<div style="text-align:center;margin-bottom:2px;">

<span tyle="text-decoration:underline;cursor:pointer;" onclick="rozbal('formular')" >Uploadni</span>
<span id="formularsipka">?</span>

</div>



Vyzera to takto: http://dalaman.php5.cz/upload.php
A klikni hore na upload....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Dragon0
Stálý člen
14. 6. 2006   #29
-
0
-

A něco jako ,že když na něco kliknu ,že se změní hodnota INCLUDE?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
14. 6. 2006   #30
-
0
-

A jak by to server-side php asi melo delat? Jakou tu urcite moznosti jako refresh stranky nebo podrizeny ramec (frame). A pak je tu taky ajax, ten by mohl na neco podobneho poslouzit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
15. 6. 2006   #31
-
0
-

Ale da sa aj to tak ze ak kliknes na odkaz
napr. <a href='index.php?stranka=1'> a potom do include priradis podla premennej z $_GET['stranka'] hodnotu.
Napr.
if ($_GET['stranka']==1) include("stranka1.php");

Alebo ked ich mas viac cez case....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý