Kamarat formatoval PC a pred tym ako to spravil mu siel vpohode zvuk. Po naformatovani nejde. PC sa tvari ako keby bolo vsetko vpohode ani v spravcovi zariadeni neukazuje zeby nieco chybalo len ked pusti hudbu tak hodi chybu. Skusal som instalovat ovladace s CD na zakladovku aj som nejake nove stahoval ale nic nepomohlo. Jeho zakladovka: MSI K9N6SGM-Vb Dik za pomoc
Fórum › Hardware
Nejde zvuk po formate
Jestrli ma neco jako ja na strym kompu tak se nedivim, pomuzou jen ovladace na zvukovku.
To Zavi: Ma Win XP Professional. Ked pusti hudbu tak napise, ze mam nainstalovat iny ovladac (uz som skusal vsetky) a v prehravaci co bol s ovladacom napise, ze nenaslo zvukovku. Aj ked dam nastavenie zvuku v ovladacom panely tak tiez ju nenajde. Ale v BIOSe je zapnuta.
To mephi: to prvni :-D
To Sam: Já jsem se tomu jen smál, neříkal jsem že je to nono. Já jsem měl na Win 98 taky problémy se zvukem ale stačilo nainstalovat ovladeče na zvuuovku (ne kodeky). Jelikož jí bez ovladaču nechtěl OS najít.
To já měl problém na Win XP, kdy mě po zapnutí zahlásil chybovou zprávu, že nemám připojen zvukový směšovač a že mi nepojede zvuk a při tom se ozval z repráků zvuk chyby :-D. Po měsíci to přestalo dělat stejně naráz, jako to začalo.
Hmm, ja si myslim, ze ak to je externa zvukova karta, ze potrebujes nainstalovat ovladace (NIE KODEKY) od vyrobcu. Ak je interna (co je nic moc), tak si myslim ze to bude na CD pre zakladnu dosku, i ked aj to moze mat samostatne ovladace. Ale rozhodne to nebudu kodeky..
Jo, měly by bebt na inst. CD od zákl. desky. Nebo si je stáhnu, To je vždycky možnost.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nejde zvuk, notebook model: LENOVO G500 — založil pietro62
Zvuk v c++ — založil dragon124
Moderátoři diskuze