Vytvaranie textakov – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvaranie textakov – C / C++ – Fórum – Programujte.comVytvaranie textakov – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolek
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
29. 9. 2007   #1
-
0
-

Zdravím , nakoľko som v tomto dosť začiatočník,neviem si poradiť s cyklom na vytváranie textových súborov.Napr ,vytvorí 50 textových súborov s názvamy 1,2,3...50 alebo náhodne.Vždy tam mám konflikty s "conversion from `char' to `const char*'" vo fopen.Bol by som Vam vďačný , keby ste mi niekto s týmto "veľkýmm" problémom pomohli a napísali tu ten program ,alebo aspon čast. Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
k
~ Anonymní uživatel
143 příspěvků
29. 9. 2007   #2
-
0
-

Nie som si isty, ale nerobis nieco podobne tomuto ? :



...
for(int i = 0; i < volaco;i++) {
...
fopen(i, "w");
...


Ak ano, tak musis premenit int (i) na char* a to napr. takto:


char tmpstr[20];
...
for(...)
...
sprintf(tmpstr,"%d", i)
fopen(tmpstr,"w");
...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
lolek
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
30. 9. 2007   #3
-
0
-

To k:
Diky,mi to moc nedavalo spavat:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
1. 10. 2007   #4
-
0
-

[OT]
ešte ze "k" ma veštecku guľu.
Chybal priklad použitia.
[/OT]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Vytváranie čísiel — založil ArcaneBeam13

Kopirovanie a vytvaranie suborov — založil Codemaster

Vytvaranie signalu pythonom — založil stanke

SAFE MODE vs Vytvaranie suborov — založil radypala

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý