Nemate tu nekdo zkusenosti se zprovoznenim externi klavesnice na PDAcku LOOX N560? Klavesnice absolutne nereaguje....
Fórum › Offtopic
PDA + externi USB klavesnice
To Zelenáč: Já mám Loox C550. A co to je za klávesnici? Co jsem tak slyšel a pochopil, k PDA můžeš přes USB napojit jakoukoliv klávesnici... osobně jsem to nezkoušel, neb mám na klávesnici PS2, ale myš jsem k PDA připojoval a ta byla bez problémů (a bez kurzoru, samozřejmě).
PDA patri kamosovi. Abych byl presnejsi - je to PS2 klavesnice + mys napojene pres redukci.. Mys funguje v pohode (bez cursoru), klavesnice pri prvnim pripojeni (podle kamose) take fungovala, ale ted uz ani neblikne :-( Je to jakasi HP standart PS2 klavesnice.
Co jsem četl, tak WM5 by měli podporovat HW klávesnici přímo, takže nevím. Zkoušeli jste aji jinou klávesnici?
To Zelenáč: Hele, když už ze mě chceš dělat debila, tak mi to napiš přímo ;-)
Garret Raziel napsal:
To Zelenáč: Hele, když už ze mě chceš dělat debila, tak mi to napiš přímo ;-)
Jak tě to napadlo? Ja to myslel smrtelne vazne :'-(
Sakra..
Diky za reakci ;-) Ja bych se zkratka na zkouseni jine klavesnice vykaslal, uz z toho duvodu, ze jsem nechutne liny..
Vyzkousime klavesnici a napisu jak to dopadlo ;-)
PS: ;-) != sarkasmus (alespoň ne v tomhle případě)
To Zelenáč: Tak to nevím. Já myslel, že moji odpověď považuješ za irelevantní. Ale co s klávesnicí... Má tam Windows Mobile 5, nebo 2003? Pětka by měla zvládat jakoukoliv klávesnici a vzhledem k tomu, že 560 je o třídu vyžší, než moje a i to moje má WM5... Nevím, nasadilo mi to brouka do hlavy, takže vyzkouším klávesnici na to svym a pokud nepojede, je to jasny a pokud pojede, tak navrhuju hardreset PDAčka.
Hard reset se provádí takovým divným stiskem kláves (myslím, že to jsou reset+středové tlačítko+kalendář+vypnutí a ještě k tomu minutu držet) (najdeš v návodu na internetu na oficiálních stránkách, v manuálech či na fórech), čímž smažeš kompletně celé PDA a obnovíš tovární nastavení (PDA prostě uvedeš do takového stavu v jakém bylo, kdyžs' to poprvé zapl). Soft reset je klasickej reset tím spodním tlačítkem.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
PDA+C++ — založil sin_x
Problém z PDA — založil w3q
Koupě PDA — založil Tase
Linux na PDA — založil Garret Raziel
Zhodnoceni PDA — založil darkerboy