PDA + externi USB klavesnice – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PDA + externi USB klavesnice – Offtopic – Fórum – Programujte.comPDA + externi USB klavesnice – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Zelenáč0
Posthunter
1. 10. 2007   #1
-
0
-

Nemate tu nekdo zkusenosti se zprovoznenim externi klavesnice na PDAcku LOOX N560? Klavesnice absolutne nereaguje....

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.38.–
1. 10. 2007   #2
-
0
-

To Zelenáč: Já mám Loox C550. A co to je za klávesnici? Co jsem tak slyšel a pochopil, k PDA můžeš přes USB napojit jakoukoliv klávesnici... osobně jsem to nezkoušel, neb mám na klávesnici PS2, ale myš jsem k PDA připojoval a ta byla bez problémů (a bez kurzoru, samozřejmě).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zelenáč0
Posthunter
1. 10. 2007   #3
-
0
-

PDA patri kamosovi. Abych byl presnejsi - je to PS2 klavesnice + mys napojene pres redukci.. Mys funguje v pohode (bez cursoru), klavesnice pri prvnim pripojeni (podle kamose) take fungovala, ale ted uz ani neblikne :-( Je to jakasi HP standart PS2 klavesnice.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zelenáč0
Posthunter
1. 10. 2007   #4
-
0
-

Co jsme s tim PDA zatim provedli - nejprve tusim instalace jakehosi USB HID, dale zaskrtnuti policka "podpora HW klavesnice" nekde v nastaveni vstupu a restart..

Nahlásit jako SPAM
2. 10. 2007   #5
-
0
-

Co jsem četl, tak WM5 by měli podporovat HW klávesnici přímo, takže nevím. Zkoušeli jste aji jinou klávesnici?

Nahlásit jako SPAM
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #6
-
0
-

Mno napadlo mě to, ale nakonec z toho nějak sešlo (nejsem si úplně jistý, zda kvůli patnáctileté prohlídce, bolavému palci nebo zakřivení vesmíru ;-)
Určitě vyzkoušíme ;-)

Nahlásit jako SPAM
2. 10. 2007   #7
-
0
-

To Zelenáč: Hele, když už ze mě chceš dělat debila, tak mi to napiš přímo ;-)

Nahlásit jako SPAM
.
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #8
-
0
-

Garret Raziel napsal:
To Zelenáč: Hele, když už ze mě chceš dělat debila, tak mi to napiš přímo ;-)

Jak tě to napadlo? Ja to myslel smrtelne vazne :'-(
Sakra..
Diky za reakci ;-) Ja bych se zkratka na zkouseni jine klavesnice vykaslal, uz z toho duvodu, ze jsem nechutne liny..
Vyzkousime klavesnici a napisu jak to dopadlo ;-)

PS: ;-) != sarkasmus (alespoň ne v tomhle případě)

Nahlásit jako SPAM
Zelenáč0
Posthunter
3. 10. 2007   #9
-
0
-

Několik klávesnic a ani jedna nefunguje :-(

Nahlásit jako SPAM
3. 10. 2007   #10
-
0
-

To Zelenáč: Tak to nevím. Já myslel, že moji odpověď považuješ za irelevantní. Ale co s klávesnicí... Má tam Windows Mobile 5, nebo 2003? Pětka by měla zvládat jakoukoliv klávesnici a vzhledem k tomu, že 560 je o třídu vyžší, než moje a i to moje má WM5... Nevím, nasadilo mi to brouka do hlavy, takže vyzkouším klávesnici na to svym a pokud nepojede, je to jasny a pokud pojede, tak navrhuju hardreset PDAčka.

Nahlásit jako SPAM
.
Zelenáč0
Posthunter
3. 10. 2007   #11
-
0
-

WM5. BTW copak je hardreset?

Nahlásit jako SPAM
3. 10. 2007   #12
-
0
-

Hard reset se provádí takovým divným stiskem kláves (myslím, že to jsou reset+středové tlačítko+kalendář+vypnutí a ještě k tomu minutu držet) (najdeš v návodu na internetu na oficiálních stránkách, v manuálech či na fórech), čímž smažeš kompletně celé PDA a obnovíš tovární nastavení (PDA prostě uvedeš do takového stavu v jakém bylo, kdyžs' to poprvé zapl). Soft reset je klasickej reset tím spodním tlačítkem.

Nahlásit jako SPAM
.
Zelenáč0
Posthunter
5. 10. 2007   #13
-
0
-

Tak uz to (snad) funguje... Pri pripojovani musi byt vypnute PDAcko :-) Diky ;-)

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

PDA+C++ — založil sin_x

Koupě PDA — založil Tase

Linux na PDA — založil Garret Raziel

Zhodnoceni PDA — založil darkerboy

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032025 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý