Zdravím, nabízím naprogramování webových stránek podle vašich požadavků. Programováním webových stránek se zabývám už skoro 6 let a mám i docelá velké zkušenosti. Tímto bych chtěl získat další zkušenosti a případně i reference. Nejde mi ani tak o zisk, jak o to získat co nejvíce zkušeností. Finanční ohodnocení mé práce nechám na vás.
Kontakt:
e-mail: tommycz91@gmail.com
Fórum › Inzerce
Tvorba webu XHTML, CSS, PHP, MySQL
To tommycz: A nějaké poslední reference?
To Jeason2: Píše, že se programováním zabývá 6 let, a že má docela velké zkušenosti. Za tu dobu snad nějaké reference má, nemyslíš?
takze by se to mozna dalo prepsat na formulku 6*jednoleta zkusenost, jestli si, jak rikas, doted nespojil vsechny sve znalosti, tak ta zkusenost nebude tak velka ... (treba se pletu, takze se rovnou omlouvam)
To Tocimanko: S grafikou na tom dobře asi nebude... tak jako téměř každý programátor :-)
V HTML se programuje? Já myslel že píše...
To survik1: Zřejmě mu vůbec nešlo o to, aby tazatele shodil, prostě chtěl upozornit na to, že HTML není programovací, ale "značkovací" jazyk. Takže výroky typu:
nejsou na místě.Co ty, ukaž něco
Asi nějak tak, já nemám zapotřebí někoho schodit, většinou se mi to nepovede a ten dotyčný schodí mě.
Ještě teď si pamatuju šarvátku s "hrachem".
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kodér XHTML, CSS, Programátor PHP - Jižní Čechy — založil stenly3
WANTED – Programátor (PHP, Nette, MySQL, JavaScript, XHTML) — založil Miroslav Jílek
Tvorba webu+flash+PHP+JavaScript — založil Zzzajda
Hledáme dodavatele či kolegu - PHP/CSS/MySQL — založil GENES Media s.r.o.
PHP/HTML/CSS/MySQL kodér/programátor - interně Praha — založil GENES Media
Moderátoři diskuze