Komprimace programu...prostě nejde.help! – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Komprimace programu...prostě nejde.help! – C / C++ – Fórum – Programujte.comKomprimace programu...prostě nejde.help! – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hynek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
1. 10. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, monžná to tu už bylo mockrát, ale já to nenašel.
Nejde mi zkompilovat program zkoušel jsem to v dev-c++ a visual c++, vždycky se vyskytla nějaká chyba. Chci se zeptat jestli tam nemají být nějaká knihovny popřípadě jak nastavit. Hledal jsem nějěký návod několik hodin ale nic.......skoušel jsem i různé verze "ahoj světe" (tady,kniha c++ za 21 dni).

chyby jsou různé např mi označí ----> poku bude potřeba tak skusím popsat víc chyb
"{" a něco napíše. ---->

neradši bych programoval v "dev-c++" díky za čas..můžete mi sem klidně napsat icq.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
1. 10. 2007   #2
-
0
-

To hynek: Rozepiš se o těch chybách. Asi ti někdo tentokrát poradí i bez toho, ale ...

PS: není to komprimace, ale kompilace

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
DeathHumanCZ0
Stálý člen
1. 10. 2007   #3
-
0
-

Hoď jsem zdrojový kód. A nebo screeny rovnou z dev cpp ať je to vidět i stou chybou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Hynek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
2. 10. 2007   #4
-
0
-

kompletní postup:
1.mám dev-c++ ([podtrzene]nic [/podtrzene]sem do toho nepřiinstalovával-knihovny a tak)
2.dám nový projekt --------->http://img404.imageshack.us/my.php?image=2102007100500td8.jpg
3.nic nemažu (main.cpp tam nechám)
4.přidám zdrojový kod
5.ukáže to chybu v tom main.cpp (hodí to tam téměř při jakémkolik kodu-> http://img222.imageshack.us/my.php?image=2102007100942mv9.jpg

6.samžu mainn.cpp (vim že se to nemá mazat) ------> hodí to taky chybu, jinou ( D:\Dev-Cpp\savy\Makefile.win [Build Error] ["Beze jména 1.o"] Error 1

když zmením main tak to taky hodí chybu.
http://img225.imageshack.us/my.php?image=2102007102126cu1.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------
ještě nainstaluju visual c++ a pokud se to nevyřeší tak se tampokusím popsat hybu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
2. 10. 2007   #5
-
0
-

napisal by som na icq ale niečo chýba :)

vo visual studiu založ console application a ďalej je možnosť zaškrtnuť Empty Project. Do toho už len pridaš new item (.cpp)
napišeš program a ideš ;)

dev neviem ale skus vytvoriť ten empty project a pridať tam vlastny subor cpp.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #6
-
0
-

Tak nejdriv zkus JEN zalozit projekt, (__nic needitovat, nepridavat atd__) a stisknout F9 ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #7
-
0
-

BTW. nějak jsem nepochopil to "přidám zdroják"! Buďto to musíš vložit přímo do "main.cc", nebo to do něj includnout, jinak je ti to k ničemu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Hynek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
2. 10. 2007   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #9
-
0
-

Dyt dev-cpp zadnou chybu nehazi!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Hynek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
2. 10. 2007   #10
-
0
-

To Zelenáč: ale je když se podíváš dolů...ten screen ukazuje to co sem napsal

vyřešeno mephi mi pomohl...ještě jednou dík

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
2. 10. 2007   #11
-
0
-

Když se podívám dolů, tak tam jsou 3 warningy, které naprosto neovlivňují funkčnost programu ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Hynek
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
2. 10. 2007   #12
-
0
-

#include <iostream>

using namespace std;
class Zvire
{
public:
virtual void Mluv() { cout << "Zvire mluvi\n"; }
};

class Pes : public Zvire
{
public:
void Mluv() { cout << "Pes mluvi\n"; }
};

class Kocka : public Zvire
{
public:
void Mluv() { cout << "Kocka mluvi\n"; }
};

void Volani(Zvire*);

int main()
{
Zvire * pZ = new Pes;
Volani(pZ);
return 0;
}

void Volani(Zvire * z)
{
cout << "Argumentem je nejaky druh zvirete\n" << endl;
z->Mluv();
}



zadám nějaký kod a proces proběhne ale nenabídne mi to nic abych vyplnil,zadal,... jen když zmáčkun ctrl+f5 tak to napíše
"Argumentem je nejaky druh zvirete-----------je to asi někde v nastavení ale nevím dke (visual c++)

pes mluvi
pro pokračování stiskněte enter!"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý