Problémy s velikostí divu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problémy s velikostí divu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comProblémy s velikostí divu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Apik
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
1. 10. 2007   #1
-
0
-

Dobrý večer všem, snažím se vystylyzovat pár divů a skoro všechno vypadá jak má. Problém v kódu pod tímto textem je, že ve FF je výška větší než má být nehledě na to jakou výšku nastavím v classu ".sirka". Nevíte jak udělat aby byla výška stejná ve všech prohlížečích?




.sirka {
width: 450px;
height: 122px;
}

.bg {
float: left;
padding: 10px;
background-color: #000000;
border: 1px solid red;
}

.text {
padding: 8px 0px 8px 12px;
}

.lefttext {
float: left;
}

.righttext {
float: right;
}

.all {
width: 100%;
}

.bg2 {
float: left;
}


<div class="sirka">
<div class="bg">
<div>text text text text text text text text text</div>
<div class="text">text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text</div>
<div class="all"><div class="bg2"><div class="lefttext">text text text</div><div class="righttext">text text</div></div></div></div>
</div>
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
toka0
Stálý člen
2. 10. 2007   #2
-
0
-

Podminene formatovani CSS

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Kavalek
Apik
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
2. 10. 2007   #3
-
0
-

prosím o vysvětlení

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Frosty
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
2. 10. 2007   #4
-
0
-

Každému prohlížeči (těm nejdůležitějším) předhodíš stylopis upravený podle jeho konvencí a návyků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.88.–
* Šéfkorektor *
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Tisk v C# a velikosti — založil durmitor

Velikosti komponent — založil pkubicek

Gimp měření velikosti — založil baisikl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý