Práce se soubory – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Práce se soubory – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPráce se soubory – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
don_Dominique0
Super člen
3. 10. 2007   #1
-
0
-

Zdravim, řešim problém : mám ve formu file položku a potřeboval bych obsah tohoto souboru přenést do textarea . Ale nikde sem nenašel jak se pomocí JS pracuje se soubory, tak ani nevím jestli to vůbec de ! Pls Help. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
3. 10. 2007   #2
-
0
-

AFAIK nejde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
don_Dominique0
Super člen
3. 10. 2007   #3
-
0
-

A nenapadá někoho jak na to ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
3. 10. 2007   #4
-
0
-

Mno použít PHP ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
don_Dominique0
Super člen
3. 10. 2007   #5
-
0
-

no jo ale já potřebuju aby se to nereloadovalo !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
3. 10. 2007   #6
-
0
-

Proc? Zkus nejake ActiveX ci jak se to jmenuje (pouze IE)..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Prog.0
Věrný člen
3. 10. 2007   #7
-
0
-

V IE na to existuje nejaky ActiveX, Mozilla ma na to vlastne objekty. V jednom aj v druhom (v prípade že to spúšťaš z webu) však budeš musieť odfajknuť nejaké bezpečnostné varovania... V mozille najprv tieto veci všeobecne povoliť, až potom sa ťa bude pri každej stránke pýtať, či mu umožníš pracovať s local súbormi.
keď to robíš ako desktopovú aplikáciu v javascripte, tak mrkni na xul.

Dávnejšie som mal nejaké pekné príklady fungujúce aj v IE, aj FF, ale nejako ich neviem znova vygoogliť.

http://www.thescripts.com/forum/thread92833.html
http://developer.mozilla.org/en/docs/Code_snippets:File_I/O
http://developer.mozilla.org/en/docs/Reading_textual_data
http://www.irt.org/script/1421.htm
http://www.captain.at/programming/xul/
http://www.c-point.com/JavaScript/articles/file_access_with_JavaScript.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Petroff0
Věrný člen
12. 11. 2007   #8
-
0
-

Pokud je ten soubor ve stejné doméně, tak by možná šlo načíst ho do iframe a z něj javascriptem přenést obsah do textarey, aniž by bylo třeba používat specialních řešení zvlášť pro každý browser.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.211.–
bukaj0
Věrný člen
12. 11. 2007   #9
-
0
-

Hledej -> AJAX

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

Práce se soubory — založil Mára

Práce se soubory — založil Mike.Jt

Prace se soubory — založil Verena

Práce se soubory — založil jisla

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý