počul som z nemenovanych zdrojov (Zelenáč) že by CuroBOT mal mat onedlho konkurenciu v podobe ZelenáčBOTa na jeho stránke.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Konkurencia
Nic o tom nevím, a dle informací poskytnutých od tiskového centra společnosti CuroBOT, s.b.r.o. se nic takového ani nechystá...
(informace o útoku na ZelenáčoBOTa nepotvrzujeme, ale ani nevyvracÍME :) )
Editoval Frosty: korektura provedena :-)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Ms. ZelnáčkaBOT :-D?
Portál Programujte ohlašuje akvizici se Zelňačkou, mezi moraváky známá též jako srajda.
Bližší informace jsou druhořadé, ale můžete se těšit na zdravou výživu! Tedy: pokud budete chtít vložit jakýkoliv příspěvek do fóra či komentář, musíte souhlasit s podmínkami a to, že ste snědli zeleninu při psaní příspěvku. Bez potvrzení nebude možno příspěvek odeslat! :smile20:
Jo, a všichni se budete pravidelně dostavovat, na zdravotní prohlídku u lékaře, jejíž výsledky budete odevzdávt Curovi ;-)Curo píše:#
# Portál Programujte ohlašuje akvizici se Zelňačkou, mezi moraváky známá též jako srajda.#
#Bližší informace jsou druhořadé, ale můžete se těšit na zdravou výživu! Tedy: pokud budete chtít vložit jakýkoliv příspěvek do fóra či komentář, musíte souhlasit s podmínkami a to, že ste snědli zeleninu při psaní příspěvku. Bez potvrzení nebude možno příspěvek odeslat! :smile20:
To Tokan : na to by ch se mohl.. CuroBOT bude hodnotit :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Safari, vazna konkurencia FF a IE ??? — založil dalaman
Moderátoři diskuze